Hydrophil

Hydrophil

Hydrophil fremstiller bæredygtige tandbørster, tandbørste etui og krus i bambus som er: 100% Bio-nedbrydelige, 100% Vegan. Hydrophil tandbørsterne, tandbørste etuierne og krus er fremstillet af certificeret bambus.

 

Tandbørsterne er fremstillet af certificeret Moso bambus – en hurtigt voksende, bæredygtig og en ressource besparende plante og en af de hurtigst voksende planter på vores planet, bambus. Det tager cirka to år, før en bambusplante bliver til en bæredygtig HYDROPHIL tandbørste. 

 

Der anvendes ikke kunstig vanding eller pesticider, hvor den bambus som HYDROPHIL anvender dyrkes.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

BØRSTEHÅRENE ER FREMSTILLET AF FORNYEDE RÅMATERIALER:

Børsten er fremstillet af ricinusolie ( castor oil) som er mineral olie frie bio-nylon.

 

SAMME BIONEDBRYDELIG LØSNINGER

Skaftet på HYDROPHIL bæredygtige tandbørster er farvet ved hjælp af opløsningsmiddelfrit AURO farve, der er miljøvenligt og en bionedbrydelig materiale, som ikke indeholder syntetiske materialer. Således er HYDROPHIL tandbørster også et godt valg for dig og din familie for at minimere jeres plastikforbrug. Vi anbefaler, at du skifter tandbørste hver tredje måned eller når hårene begynder at stritte. Tandbørsten fås i forskellige farver, så du og familien altid kan kende forskel på tandbørsterne. 

 

HYDROPHIL tilbyder også bæredygtige tandbørster til børn, her er skaftet kortere, børstehovedet mindre og med ekstra bløde børster. Det anbefales at HYDROHIL bambus tandbørsten transporteres i HYDROPHIL bambus tandbørste etui under rejse og ikke i plastik eller lignende tæt opbevaring, da bambus er et organisk produkt og har brug for at kunne "ånde".

 

HYDROPHIL er Certificeret Crueltyfree & Vegan

 

Stort udvalg af produkter fra Hydrophil hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Hydrophil, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Hydrophil produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Hydrophil forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Hydrophil , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!