Hydrophil

Hydrophil fremstiller bæredygtige tandbørster, tandbørste etui og krus i bambus som er: 100% Bio-nedbrydelige, 100% Vegan. Hydrophil tandbørsterne, tandbørste etuierne og krus er fremstillet af certificeret bambus.
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvorfor anvender Hydrophil certificeret bambus - det gør de af hensyn til de få vilde pandaer som lever i Kina, de tager fuld ansvar for at bevare naturen og ikke nedbryde den.

Selve børsterne er fri for BPA og består af nylon4 som er en kombination med kul og fyrretræsnåle-olie og er derfor bionedbrydelige.

Når Tandbørsten er slidt op, kan du med god samvittighed begrave den i din have eller smide den kompostbunken. Allerede efter 1,5 år vil den være 100% biologisk nedbrudt.

Der er anvendt øko-blæk, som er baseret på vegetabilsk olie og derfor biologisk nedbrydelig.
Bambus er et ekstremt holdbart materiale, og er en af de bedste planter på jorden til at modstå og forebygge bakterier, hvilket gør tandbørsten hygiejnisk korrekt.

Desuden er bambus i stand til, at efterligne de samme nyttige stoffer i bakterierne i vores mundhule.
Hydrophil fremstiller også små smarte tandbørste holder så din og familiens tandbørste står korrekt for sig selv og op og ned af hinanden - tandbørster skal holdes adskilt på grund af bakterier som kan sidde i børstehårene selv om du har skyllet den grundig.

Certificeringer: Cruelty free & vegan

Anbefalet af: Vegetarierbund Deutschland