Hyperice

Hyperice

Hyperice tilbyder træningsudstyr til sportsfolk, som ønsker at øge præstationen gennem en mere effektiv og hurtigere genoptræning, forebyggelse af skade og forbedret mobilitet. Alle produkter fra Hyperice er udviklede og testede for at imødekomme de høje krav fra verdens bedste sportsfolk. Nu er de tilgængelige for alle, der –uanset træningsniveau – ønsker at forbedre præstationsevnen.

 

Download den Hyperice app og få større glæde af dine hypervolt produkter og ideer til øvelser 

 

AppStore

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

 

Hyperice – træningsudstyr ethvert behov

Her på siden finder du således vores store udvalg af produkter fra Hyperice. Udvalget spænder desuden bredt, hvorfor der også er garanti for, at du kan finde noget, der matcher dine ønsker og behov. Det er desuden ligegyldigt, hvilket træningsniveau du er på, idet Hyperice tilbyder produkter til alle, der blot er glade for at træne, og som ønsker at se resultater. Du kan således benytte deres produkter, hvis du er professionel men ligeledes, hvis du blot lige er startet i fitness. Går du på opdagelse i vores store udvalg af Hyprerice produkter her på siden, finder du med garanti noget, der kan hjælpe lige netop dig med din træning – vi lover altså, at du ikke bliver skuffet!
 

Hyperice Vyper 2.0 – velvære til dine muskler

Hyperice tilbyder, som sagt, en lang række forskellige produkter, men et af det særdeles anerkendte af slagsen er deres Hyperice Vyper 2.0. Dette er verdens mest kraftfulde vibrerende fitnessroller, og den har endda vundet flere prestigefulde udmærkelser. Vyper 2.0 er udviklet til at kunne opvarme dine muskler inden træning, eller til an genvinde dine kræfter på en effektiv måde, når du er færdig med din træning. Det smarte Hyperice produkt har tre forskellige vibrationsindstillinger – en til at opvarme dine muskler, en til at lindre dine muskelsmerter og en indstilling, der hedder foamrolling. Foamrolling er en måde, hvorpå du kan forberede dine muskler samt give dem massage efter en hård træning. Kombinationen af de forskellige vibrationer og trykket fra kroppen gør, at blodcirkulationen øges, smerter mindskes og musklernes fleksibilitet forbedres. Hyperice Vyper 2.0 er elsket af mange i hverdagen, og du kan tjekke den ud lige her hos Necesario.
 

Hyperice Hypervolt – massér dine ømme muskler

Er du dog på udkig efter et apparat, der kan blødgøre dine stive og ømme muskler, så bør du overveje at tage et kig på Hyperice Hypervolt, som er et yderst avanceret massageapparat, som du kan bruge til at lindre smerterne efter træning. Ved brug af dette geniale apparat, vil du således forbedre din bevægelighed og du vil genvinde dine kræfter efter en træning noget hurtigere end normalt. Der er en lang række store stjerne, som bruger netop dette apparat – blandt andet Kobe Bryant og Lebron James, som begge ønsker at lindre både muskelsmerter og inflammationer. Med massageapparatet kan du således massere forskellige muskelgrupper, og den kommer endda med 4 forskellige massagehoveder, så du også har mulighed for at give dig selv forskellige typer af massage. Ønsker du således at være i ligeså god form som de helt store basketballstjerner, er dette et godt sted at starte – du vil med garanti takke dig selv for dette køb!
 

Stort udvalg af Hyperice produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra Hyperice, og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov. Udover Hypervolt og Vyper 2.0 finder du her på siden blandt andet også knæ-, ryg- og skulderbeskyttelse. Vi står desuden altid klar med et godt Hyperice tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings Hyperice produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Hyperice produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Hyperice forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Hyperice, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!