Iroha Nature

Iroha Nature

Iroha Nature stammer fra Barcelona i Spanien og er en skøn serie af tissue- og crememasker til ansigtet, hænder og fødder, samt pads til øjne og læber. Serien indeholder en masse skønne naturlige og plejende ingredienser.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Iroha Nature stammer fra Barcelona i Spanien og er en skøn serie af tissue- og crememasker til ansigtet, hænder og fødder, samt pads til øjne og læber. Serien indeholder en masse skønne naturlige og plejende ingredienser.
Iroha Nature  tissuemasker er tidens store trend, og med Iroha’s masker kan du pleje og forskønne din hud til meget fornuftige priser, der ligger mellem kr. 39,- og 69,-.


Trænger din hud til mere intensiv pleje omkring øjnene eller munden, er de nye hydrogel-pads med enten Energy-vitaminer til trætte og hævede øjenomgivelser, eller collagen til anti-ageing helt perfekte. Alle tissue masker har en base af hyaluronsyre, som giver din hud et fugtboost og binder fugten bedre i huden. Af andre skønne ingredienser kan nævnes Q10, caviar, aleo vera, C-vitamin, collagen, grøn te, chokolade, honning m.m. Maskerne til hænder og fødder har et dobbelt lag, bestående af et tissue-lag inderst, og yderst en plastik sok eller handske, der giver en skøn saunaeffekt.

 

Hænder, negle og neglebånd plejes, blødgøres og gennemfugtes skønt af håndmasken, og fødderne får en afslappende, fugtgivende og genopbyggende pebermynte behandling af fodmasken.

 

Stort udvalg af produkter fra Iroha Nature hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Iroha Nature, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Iroha Nature produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Iroha Nature forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Iroha Nature, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!