Jays

Jays

Jays blev grundlagt i 2006 med en vision om, at alle skulle have mulighed for at opleve god lyd og design. Vores mål er at skabe den ultimative personlige ledsager for det moderne individ, der ønsker at udtrykke sig i deres forfølgelse af et meningsfuldt og oplevelsesrig liv.

Når vi forbliver tro mod vores vision, har vi altid været i spidsen for både teknologi og designinnovation og har bidraget til at bidrage og skubbe markedet fremad. Vort design i vores svenske arv understreger vores designfilosofi harmoni gennem en blanding af funktionalitet og stil. Ved at fokusere på rene linjer og uklare kurver bruger vi minimalisme for at opnå fremragende egenskaber. Intet mere, intet mindre. Vores produkter er designet til at forbedre din livsstil og er designet til at udtrykke de grundlæggende menneskelige værdier, som vi alle higer efter i vores liv - enkelhed, skønhed, kvalitet.

Den perfekte balance. Eller som vi siger på svensk, Lagom.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af produkter fra Jays hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Jays, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Jays produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Jays forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Jays, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!