John Masters Organics

Vi forhandler det populære økologiske mærke John Masters Organics, som leverer eksklusiv hår- og hudpleje perfekt til dig, der ønsker rene certificeret økologiske produkter.

Kunstige tilsætningsstoffer har en vis berettigelse, men ikke i eller på vores krop. Derfor har John Masters udviklet sine hår- og hudplejeprodukter i sin salon i Soho New York i over 15 år for at lave økologiske produkter, som giver et bedre resultat end produkter med skrappe kemikalier.

Terapeutiske ingredienser, sanselige aromaer, smukke resultater er et krav til produkterne. Resultatet, super natural beauty, er kulminationen af hårdt arbejde udført af folk over hele verden. Deres engagement og målrettede indsats for at dyrke deres afgrøder og ingredienser økologisk, så vores fælles planet behandles med respekt og på den bedste måde.

 

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Idag står John stadig i spidsen for sine produkter, og der bliver ikke udgivet et produkt uden John selv har været med til at udvikle det og godkende det, for alle produkter skal opfylder alle John's krav som er følgende:

Ingen SLS (sodium lauryl sulfat), SLES, parabener, DEA, MEA, eller TEA.
Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer).
Ingen petro-chemikalier (ingredienser baseret på petroleum).
Ingen dyreforsøg.
Ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer.
Alle ingredienser skal være økologiske.
Alle planteekstrakter og essentielle olier skal så vidt muligt være certificeret økologiske.
Alle essentielle olier skal være dampdestillerede og ikke udtrukket med propylen glykol, som ødelægger effekten af olien.
Alle planteolier skal være kold-pressede og ikke varmedestillerede, hvilket ødelægger planteoliens terapeutiske egenskaber.
Alle ingredienser skal være beviseligt gavnlige for håret eller huden.
Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde (vildt dyrket).
Alle ingredienser skal være biologisk nedbrydelige hvis muligt.
Fair-Trade ingredienser skal bruges hvor muligt.