Juhldal

Juhldal

Med mere end 40 års erfaring i anvendelsen af urteekstrakter og naturlige koldpressede olier i hår- og hudplejeprodukter. Produkterne produceres i Danmark med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter, og kun de absolut bedste certificerede kvalitetsråvarer er anvendt. Juhldal er dansk & made in Denmark

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Det hele startede i begyndelsen af 1970’erne, da helse- og sundhedsforskeren Jørgen Juhldal gjorde sig tanker om ’Den ny sundhed’. - Et begreb han brugte til at beskrive sin tilgang til sundhedsforskningen og dét at slå bro over faggrænser. Sammen med forskergrupper i ind- og udland søgte Jørgen Juhldal at kombinere den tilgængelige viden fra lægelig medicin og det alternative system, så der kunne udvikles naturlige og virkningsfulde produkter.I 1978 så det første produkt dagens lys – Wonderlotion. Siden da, er det blevet til mange Juhldal naturprodukter af helt usædvanligt høj kvalitet og virkningsgrad, herunder en helt særlig serie af plantebaserede problemløsere i PSO-serien (Plejer-Styrker-Opbygger) til hud eller hårbund i ubalance.Den danske virksomhed CosMedic Care producerer og markedsfører naturprodukterne under brandet Juhldal, og de er stadig skabt af naturens egne kraftfulde planter og urter, hvis virkning har været kendt og anvendt i tusindvis af år.Med udgangspunkt i Jørgen Juhldals originale recepter samt den nyeste forskning, produceres phyto-terapeutiske hud- og hårplejeprodukter til hele familien.

 

Stort udvalg af produkter fra Juhldal hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Juhldal, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Juhldal produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Juhldal forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Juhldal, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!