KC Professional

KC Professional

Det Finske brand KC Professional ved alt om det, og det er derfor at de siden foråret har valgt at samarbejde med Necesario. En stor del af KC Professionals sjæl findes i det egenudviklede Color Concept. Fra livlige og intense farvninger til smidige lysfarvninger og multifunktionelle hårfarver. KC Color består af en fuld palet af farver, en helhed i priksikre nuancer, der er nemme at anvende og som holder hvad de lover. Med hjælp af innovativ teknik og nøjagtige valg af ingredienser, har sortimentet en effektiv og forsonlig natur, som er blidere for håret.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af produkter fra KC Professional hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra KC Professional, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores KC Professional produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være KC Professional forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af KC Professional, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!