Kevin Murphy

Kevin Murphy

Kevin Murphy produkter er økologiske og derfor fri for sulfater og parabener. De æteriske olier er allergivenlige og de forskellige dufte har samtidig en aromaterapeutisk virkning, der kan give større fysisk og psykisk velbefindende. Mango- og murumuru smør giver fugt til håret og hovedbunden, således at hårrådderne bliver mere smidige og blødgører selve håret.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Dette giver en god beskyttelse af hovedbunden, øger forekomsten af nye hår og gør håret sundere. Ekstrakter fra Peruviansk bark, Baobab, Bambus og Orangeblomst tilfører håret tilpas mængde fugt uden at tynge. Håret bibeholder fylde og facon. Antioxidanter fra Kakadublomat, Orkidé, Lotusblomat og Ørkenlime reducerer forekomsten af knækkede hår og reparerer skadet spidser pådraget af foreksempel kemisk påvirkning fra farvning.

 

 

Ingredienserne kommer fra små økologiske landbrug, som benytter specifikke høstmetoder, der sikrer det bedste og mest naturlige resultat. er at hjælpe velgørende med fokus på, såvel humanitære, som miljømæssige problemstillinger.

Kevin Murphy - Ydeevne, styrke og holdbarhed.

 

Kevin Murphy – alt til hårpleje og styling

Her på siden finder du et stort udvalg af netop disse Kevin Murphy hårprodukter, og du har altså mulighed for at købe enkle produkter, men du har også mulighed for at købe flere produkter, så du kan sammensætte en helt hårpleje rutine af Kevin Murphy produkter. Her på siden finder du nemlig både Kevin Murphy shampoo, voks, hårkure, balsammer og meget, meget mere. Alle Kevin Murphy er generelt anerkendt og elsket verden over, men nogle af de absolut bedst sælgende produkter er Kevin Murphy Night Rider og Kevin Murphy Rough Rider.


Kevin Murphy Night Rider er en ualmindeligt stærk voks, der passer perfekt til dig, der ønsker at skabe en frisure med masser af fylde og tekstur. Kevin Murphy Rough Rider er derimod en lervoks. Denne er også stærk og skaber fylde, men den giver dog et mere mat finish til håret. Er du dog slet ikke på udkig efter en voks, du kan style dit hår med i hverdagen, så kan du tage et kig på en anden Kevin Murphy bestseller – nemlig Kevin Murphy Angel Wash. Dette er en shampoo, der giver masser af volumen, men som samtidig renser dit hår på en yderst skånsom måde. Udover, at du får volumen, modvirker den desuden også kruset hår. Det er altså helt ligegyldigt, om du er på udkig efter hårpleje produkter, eller om du ønsker at finde de helt rette styling produkter til din hverdag – Kevin Murphy har med garanti det, du går og leder efter.

 

Derfor elsker vi Kevin Murphy hårprodukter

Måske har du hørt om Kevin Murphy før, og undrer dig over, hvad det helt præcis er ved disse produkter, som folk elsker så meget? Først og fremmest skaber disse produkter nogle helt fantastiske resultater, men de er, som sagt, også fri for både sulfater og parabener, hvorfor de er perfekte til alle, der har enten sensitivt hår eller hovedbund. Derudover er alle Kevin Murphy produkterne også baseret på en hudplejeteknologi, hvis kerne bygger på vægtløse teksturer og naturlige ingredienser. Derfor består Kevin Murphy hårpleje også udelukkende af naturlige ekstrakter fra naturens fineste planter, hvorfor dit hår bliver vasket og plejet på den mest skånsomme måde overhovedet muligt. Med andre ord, er disse produkter altså gode for både dig og miljøet, hvorfor du kan have god samvittighed, når du bruger dem. Derudover er emballagen på alle Kevin Murphy produkter faktisk også lavet af 100% genbrugsplast!

 

Skab en hårpleje rutine med Kevin Murphy produkter

Står du således og mangler enten ét eller flere produkter i din hårpleje rutine, og ønsker du at pleje dit hår på en måde, der er skånsom overfor både dig og miljøet? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Giv de fantastiske Kevin Murphy produkter et skud, og du vil med garanti se resultater, der er over det sædvanlige – og køber du desuden dine nye Kevin Murphy produkter her hos os, får du naturligvis altid et godt tilbud med på vejen!

 

Stort udvalg af produkter fra Kevin Murphy hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Kevin Murphy, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Kevin Murphy produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Kevin Murphy forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Kevin Murphy, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!