Maistic

Maistic

Vi tillader os at have en holdning. En holdning om, at der er produkter og råmaterialer – og især additiver, kemi og dårlige ‘grønne’ plastprodukter – vi ikke vil have med at gøre. Der skal ikke være tvivl om, at MAISTIC® er kvalitet og det bedst mulige alternativ.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Maistic Bio Group – Komposterbare og plastfri produkter samt emballage

Flere tons plast og ikke-genanvendeligt affald ender årligt ude i naturen og volder problemer for verdenshavene, miljøet, vores sundhed og fremtid. Vi bliver samtidig bombarderet i medierne med ny forskning, der påviser dets belastning af det naturlige kredsløb, og hvorfor vi bør tage problemet så alvorligt - Så hvorfor gør vi ikke noget?

Maistic Bio Group har taget hånd om miljøet, dig og mig, og vores alles fremtid med nogle helt unikke, miljøvenlige, plastfri og komposterbare produkter til en god pris, der nemt og enkelt kan inkluderes i vores hverdag.  

Man siger, at op mod 80% af den plast man ser i supermarkedet kan erstattes af certificeret komposterbart - Og du kan allerede nu gøre en forskel med Maistic Bio Groups produkter, der nedbrydes helt naturligt og hverken bryder med din eller naturens balance.

 

Hvad er Maistic Bio Group?

MAISTIC Bio Group APS samarbejder med producenter i hele verden, der kan og ønsker certificeret komposterbart og plastfri løsninger. Virksomheden arbejder ihærdigt på at udbrede kendskabet til bæredygtige og miljøvenlige produkter, og arbejder herfor med alle, der i dag benytter sig af ikke-nedbrydelige plasttyper.


Dette dækker bl.a. over: forbrugere, det offentlige, grossisterne, fødevareproducenterne samt beslutningstagere blandt andet indenfor politik.


Gruppen er bestående af en række iværksættere, der brænder for miljøet og en bedre fremtid – en fremtid vi allerede kan medvirke til nu og her. Maistic Bio Group har derfor også specialiseret sig i mikroplastri og certificeret komposterbare alternativer til de plastprodukter, der udgør en kæmpe trussel for miljøet og verdensbefolkningens overordnede sundhed.  

Af hensyn til miljøet producerer virksomheden udelukkende produkter på bestilling.

 

Maistic Bio Groups primære mål

Maistic arbejder ud fra sund fornuft, moderne videnskab og minimalisme.
For dem er det “bedste produkt”:

 

 • Skabt primært ud fra biobaserede råmateriale, der samtidig imødegår kundernes behov og ønsker.
 • Så miljøvenligt som overhoved muligt. Bl.a. er deres komposterbare majsbaserede produkter GMO-fri og pesticidfri.
 • Et produkt, der bidrager mindre til CO2-regnskabet end gængs plast. PLA sparer herunder miljøet for op til 80% i produktionsleddet.
 • Produceret på en fabrik, der aktivt (og dokumenteret) arbejder for at bedre miljø og sociale kår.
 • Fri for kemiske additiver såsom D2W og EPI

Brandet er desuden bevidste om at migration af sundhedsskadelige eller potentielt sundhedsskadelige stoffer fra emballage til fødevare er et problem – De tager det derfor også meget seriøst og går efter materialer og produkter, der tester bedst og er længst fra grænseværdierne på alle parametre.

 

Certificeringer og streng miljøstandard

Maistic Bio Group følger EU-standarden (EN 13432) også kendt som “den strengeste miljøstandard”, hvorfor materialet eller produktet er komposterbar, og kan indgå i naturlige kredsløb helt uden at skade miljøet med kemi samt andre midler, der ikke høre til i naturen eller anden former for skrald og kompost.

Hos Maistic holder de sig til certificeret komposterbart, når det handler om bioplast. De forhandler og producerer herfor naturligvis ikke varer af bioplastmaterialer, som ikke overholder kompost-kravene - Og de producerer aldrig deres varer af gammeldags plast.

De fire hovedkrav i OK Compost-certificeringerne, som virksomheden følger, er:

 

 • Produktet skal kunne nedbrydes til CO2, vand eller biomasse.
 • Overholdelse af krav og forbud ift. indhold i produktet – Blandt andet til indhold af tungmetaller, gasser, flourstoffer m.m.
 • Fysisk test for bionedbrydelighed i et kontrolleret laboratoriemiljø med krav om, at 90% af produktet skal være defragmenteret til meget små stykker på de 180 dage, testen varer.
 • Kvaliteten af det organiske materiale, som det certificerede produkt blandes med må ikke forværres ved at blive blandet med produktet.

Påbegynd en bæredygtig og sundere fremtid

Du kan nu være med til at bidrage til en bedre miljømæssig fremtid sammen med Maistic Bio Groups for sundhed, og er derfor allerede sprunget med på vognen og tilbyder en række af de fantastiske produkter fra brandet. I vores sortiment finder du bl.a:

 

 • Maistic klude (altmuligklude), der er alternativet til den velkendte altmuligklud. Kludene er hvide og bestående af 100% naturlig viscose af træfibre.  
 • Maistic fryseposer (komposterbare), som er nedbrydelige både i natur og velplejet hjemmekompost. Poserne fås både som 2, 4 og 8 liters og kan anvendes til køl, frost og tørvarer.  
 • Maistic Klet ridsefri skrubber. Skrubberen er lavet til flergangsbrug af naturlig cellulose af træfibre samt hamp, og er velegnet til opvasken som alternativ til plastsvampe og opvaskemaskinen.
 • Maistic affaldsposer (komposterbare). Du finder disse både som 20 L samt 30 L. Poserne kan nedbrydes til vand, CO2 samt biomasse – om end de ender i naturen. Poserne er baseret på GMO-fri og økologisk majs.
 • Maistic hundepose (komposterbare). Du finder disse både som Stor & Lille Poserne kan nedbrydes til vand, CO2 samt biomasse – om end de ender i naturen. Poserne er baseret på GMO-fri og økologisk majs.
 • Maistic Sugerør . Du finder disse både Fra Bambus & hvedestrå Disse sugerør kan genanvendes.
 • Maistic svamp (til støvfri rengøring). Svampen anvendes til flergangsbrug og er velegnet inde og ude samt til kroppen, og kan eventuelt klippes i mindre stykker. Svampen er flad og lavet af naturlig cellulose af træfibre. 

Stort udvalg af produkter fra MAISTIC hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra MAISTIC, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores MAISTIC produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være MAISTIC forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af MAISTIC, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!