Mellisa

Mellisa

I Melissas sortiment finder du produkter til almindelig hudpleje, antirynke- og opstrammende cremer og geler, almindelige kropsplejeprodukter, babyprodukter og Svanemærkede hårplejeprodukter og sidst, men ikke mindst, produkter til problemhud som eksempelvis ekstremt tør hud, eksem, helvedesild og psoriasis.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Økologisk hudpleje fra Mellisa Naturkosmetik

Mellisa Naturkosmetik er en danskejet familievirksomhed inden for økologisk hudpleje. Mellisa blev startet af ildsjælen Margit Mellisa Klinder, der selv har udviklet de første 37 produkter af Mellisas produktsortiment.

Det hele startede med salven til psoriasis i 1986, da Margit Mellisa Klinder pludselig blev ramt af psoriasis, og da hun oplevede de forskellige hormonsalvers skadelige effekt på sin hud. Margit begyndte derfor at studere forskellige planters aktive indholdsstoffer for selv at lave en naturlig salve mod den stærkt generende psoriasis. Salven blev en stor succes ikke bare for Margit selv men også blandt mange andre psoriasis-patienter. Dermed var Margits interesse for hudpleje, som var inspireret af naturen, for alvor vakt.

På det tidspunkt havde Margit sin egen klinik med zoneterapi, massage, kinesiologi og akupunktur, og da flere af hendes klienter efterspurgte naturlig pleje af huden, begyndte hun at bruge mere tid på at udvikle hudplejeprodukter, som var sunde og naturlige. Inden længe havde Margit både salver, cremer, bodylotion og renseprodukter i sit sortiment. Margits produkter blev så efterspurgte, at hun i 1988 valgte at lukke sin klinik for at lave hudplejeprodukter på fuld tid. Dermed var Melissa Naturkosmetik en realitet.

Melissas filosofi er, at alle skal have adgang til god, naturlig og økologisk hudpleje til rimelige priser. Melissa er desuden bevidste om deres sociale ansvar og støtter derfor aktivt flere grønne legepladser til børn - specielt i storbyer - samt økologisk jordbrug og Forsøgsdyrenes Værn. Melissa ønsker på den måde at forbedre muligheden for en bæredygtig natur, hvor menneskers aftryk bliver mindsket mest muligt.

Som familievirksomhed står Melissa selv for processen fra start til slut, og de ved derfor nøjagtigt, hvad der er i alle deres ca. 40 produkter.

 

Stort udvalg af produkter fra Mellisa hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Mellisa, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Mellisa produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Mellisa forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Mellisa, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!