Mill & Mortar

Mill & Mortar

Højkvalitetskrydderier og snackmandler samt en række enestående krydderiblandinger, udviklet sammen med passionerede gourmeter. Du kan se hele udvalget af Mill & Mortar i vareoversigten herunder.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Mill & Mortar - krydderier og snacks

Mill & Mortar er en dansk iværksættervirksomhed, som har specialiseret sig inden for højkvalitetskrydderier og -snackmandler. På få år er Mill & Mortar blevet et anerkendt brand i Danmark, Skandinavien og i Tyskland. Det skyldes en kompromisløs tilgang til udvælgelsen af råvarerne, en konsekvent metode for opbevaring fra bonde til kunde, det innovative samarbejde med kokke og gourmeter og den æstetiske og funktionelle emballage. 

Mill & Mortar er stiftet af Iben Büchert, som har formået at kombinere sin store passion for at lave mad med sit købmandsgen. Iben rejser selv rundt i verden for at udvælge de bedste krydderier og mandler og filosofien er, at man igennem en god relation til de enkelte bønder opnår den bedste kvalitet. På den måde har Mill & Mortar’s efterspurgte ægte Sri Lanka kanel ”Anandas Kanel” fået sit navn efter en af kanelbønderne, Ananda. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier er økologiske og kommer fra srilankanske skovhavebrug, hvor samarbejdet med bønderne foregår igennem små kooperativer. 

Mill & Mortar har ud over basiskrydderierne en række enestående krydderiblandinger og rubs, som er udviklet sammen med passionerede gourmeter. Af de mere kendte kan nævnes Columbo Curry, Ras el Hanout, Garam Masala og Five Spice og af de unikke blandinger Happy Roots, Smokey Sally, Rasta Pasta og ikke mindst Flaming Dust, som er kåret til den bedste grillrub ved DM i BBQ 2013. Noget helt særligt er også en serie udvalgte peberbær og bordsalte.

I Mill & Mortar’s smagsunivers finder du også Dukkah og Dukkaholie - en sund og proteinrig blanding af knuste mandler og krydderier, som kan nydes som en snack.

 

Stort udvalg af produkter fra Mill & Mortar hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Mill & Mortar, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Mill & Mortar produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Mill & Mortar forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Mill & Mortar, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!