Miqura

Miqura

Miqura er en dansk produceret hudplejeserie, som er ejet af Elsemarie Østergaard der i 2015 lanceret denne unikke hudplejeserie. 

 

Firmaets formål har været at specialisere sig i naturlige produkter af højeste kvalitet. Miqura har en stor passion inden for pleje produkter, og har derfor lagt vægt på at skabe en serie, med effektive ingredienser, der er milde og skånsomme mod huden, uden at gå ned på resultatet. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Derudover har Miqura indgået et samarbejde med en eksklusiv silkefabrikant fra asien, der kun har arbejder indenfor silke hudpleje, da silke passer alle hudtyper.

 

Silke minder om hudens egen opbygning, og har derfor på magisk vis den evne, at den går ind og finder ud af hvad lige præcis din hud har mest behov for, så du er sikret den pleje der passer bedst til din hud. Silken i produkterne er hurtigt absorberende, og arbejder indefra og ud. Dette resulterer i at plejen beskytter i længere tid, fugter huden i dybden samt opretholder hudens balance. Silken indeholder serecin, som er en yderst kompleks erstatning for serin, som er hudens naturlige fugtkilde. Dette er med til at forbedre cellefornyelsen i huden, så din hud kommer til at virke glattere, samtidig med at det øger hudens elasticitet, for et mere friskt og ungdommeligt udseende.

 

Et af produkterne fra Miqura som betyder min kur, er Miqura silkecocoon, som er en særlig peeling metode, der udglatter, fugter og renser huden. Disse cocoons, anvendes ved at sætte en cocoon på hver pegefinger, efter de er blevet opblødt i varmt vand. Derefter peeler du huden med fingrene for et lækkert og blødt resultat. Historien bag disse cocoons er helt unik, da produktet er lavet på den mest naturlige måde man kan forestille sig. Hver cocoon er spundet af en ganske særlig silkelarve, der bliver passet og plejet hver dag, da de ved den mindste kontakt med sprøjtemidler dør. Derfor får disse laver en helt særlig behandling, så de har de bedste vilkår til at fremstille silkepupperne, samtidig med at man er sikret et 100% rent produkt. Larverne bliver fodret med frisk plukket og økologiske morbærblade der er fint hakket, for at larven har lettere ved at optage næringen. Når larven har spist i 10-12 dage, begynder den at spinde sin silkepuppe. Efter denne periode, bruger larven 2-3 dage på at formere sig, og lægge nye æg, og dør derefter, så en ny proces kan starte. Hver cocoon er spundet af en 1,5 km lang silketråd, og sikrer at du får et af markedets aller reneste produkter, da det afslutningsvist rengøres, tørres og køles ned, og er fri for bakterier og kemikalier. Du kan med god samvttighed derfor bruge disse lækre, naturlige og effektive cocoons, da de virker antioxiderende på huden, er UV-beskyttende, er miljøvenlige, og 100% nedbrydelige. Pas på dig selv og vores natur, med disse unikke silkecocoos fra Miqura.

 

Miqura er et revolutionerende koncept, der arbejder på at få kombinationen af effektiv pleje, bæredygtighed og naturlige ingredienser til at gå op i en højere enhed. Dette gør de super godt, og er nået i mål, med et eksklusivt udvalg af hudplejeprodukter. Noget af det de arbejder aller hårdest på er:

 

  • Fine linjer og dybe fuger
  • Rødme og hud irritation
  • Pigmentering
  • Acne og acnear
  • Reparering af tidligere skader
  • Eksem
  • Fugt og glød
  • Ensartet hudtekstur.

Hvis du kan nikke genkende til en af disse problemstillinger, er dette den ultimative serie, der kan lette dine daglige hudplejerutiner rutiner væsentligt. Miqura forkæler dig og din hud fra det inderste til det yderste - Tag et kig rundt på siden, for at finde præcis det produkt der tilfører din hud en fornyet og uimodståelig glød.

 

Stort udvalg af produkter fra Miqura hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Miqura, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Miqura produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Miqura forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Miqura, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!