Mobvoi

Mobvoi

Velkommen til Necesario! Her på siden finder du vores store udvalg af produkter fra Mobvoi. Udvalget spænder bredt, og der er derfor også garanti for, at du finder noget, der falder lige i din smag. Du har blandt andet mulighed for at købe det anerkendte Mobvoi Ticwatch Pro samt tilbehør hertil. Er du således interesseret i at købe et ur, der kan lidt af hvert, og som har vundet internationale priser for dets lækre funktioner, så er du altså kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i det store udvalg af produkter fra Mobvoi her på siden, og find præcis det smartwatch, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Mobvoi – anerkendt hele verden over

Virksomheden blev grundlagt i 2012 og har base i Beijing og har kontorer i Seattle og San Francisco. Mobvoi har over 400 ansatte. Mobvoi er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling af kunstig intelligens (Artificial Intelligence AI). I ryggen har de GoogleTM og Volkswagen. TicWatch Pro har fået en varm modtagelse af mange anmeldere på grund af nytænkning, en fantastisk batterilevetid og et stærkt design. Et vaskeægte Smartwatch med et sportsudtryk, som berettiger tildelingen af designprisen IF Design Award 2018. Den seneste produktlancering TicWatch C2 følger op på successen.  Uret har et slankt high-end design, som ser sofistikeret og elegant ud på håndleddet. C2 er tildelt designprisen IF Design Award 2019.

Mobvoi ure til enhver smag

Her på siden finder du således både Mobvoi Ticwatch Pro samt Mobvoi Ticwatch C2, som begge er nogle af de allerbedste produkter, du finder på markedet for intelligente sundhedstrackere. Disse ure er teknisk begavede og de har kort sagt alt. De lækre ure går begge ind under kategorien smartwatch, og de har et tidløst og yderst sporty design, som passer til de fleste. Det er således ligegyldigt, om du er mand eller kvinde, barn eller voksen – du vil med garanti finde et ur fra Mobvoi, som falder lige i din smag!
 

Mobvoi Ticwatch Pro

Mobvoi Ticwatch Pro er for dig, der altid er på farten og som elsker at være aktiv. Dette ur er unikt, og den er fyldt med en masse lækkert indhold, som du med garanti vil elske. Det er det perfekte sportsur, og du kan bruge det til stort set alle sportsgrene – cykling, fitness, løb. You name it. Du vil blive overrasket over, hvor skarp skærmen på dette ur er, og du kan derfor altid være helt sikker på, at billederne er stillet helt skarp. Derudover er Dette fantastiske ur fra Mobvoi udstyret med både Bluetooth og GPS.

Uret giver dig mulighed for at streame musik samt lytte til lydbøger, hvilket giver dig mulighed for altid at kunne lytte til noget godt, hvor end du befinder dig. Mobvoi Ticwatch Pro er desuden udstyret med en masse indhold, som gør det muligt at tracke alle dine workouts. Ønsker du dog ikke at bruge det til sport, er uret naturligvis også så stilfuldt, at du sagtens kan benytte til hverdag som et helt almindeligt ur. Det er yderst komfortabelt og åndbart, og remmene r lavet af ægte læder, hvorfor du altså med dette ur får et lækkert og unikt design, der kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit.
 

Mobvoi Ticwatch C

Mobvoi Ticwatch C2 er ligeledes et helt fantastisk ur, der har et slankt high-end design, som giver et sofistikeret og elegant touch til ethvert outfit. Dette lækre ur har, ligesom Ticwatch Pro, en Amoled Display urskive, som altid sørger for skarpe billeder. Den største forskel på de to Mobvoi ure er deres størrelse. Ticwatch Pro er et noget større og kraftigere ur, og ønsker du således et ur med et mere enkelt og elegant design, men som stadig indeholder en lang række lækre funktioner, bør du overveje det lækre Mobvoi Ticwatch C2.
 

Stort udvalg af Mobvoi produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Mobvoi, og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag. Ligegyldigt, om du er på udkig efter det smarte Mobvoi Ticwatch Pro eller det elegante Mobvoi Ticwatch C2 – eller blot tilbehør hertil. Vi har med sikkerhed det, du søger, og vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Mobvoi produkter. Så køb dit nye Mobvoi ur her hos os – vi lover, at du ikke bliver skuffet!
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Mobvoi forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Mobvoi, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!