Moroccanoil ®

Moroccanoil ®

Velkommen til Necesario! Her på siden finder du vores store udvalg af Moroccanoil produkter. Udvalget spænder bredt, og derfor finder du med garanti også lige det Moroccanoil produkt, som du har gået og ledt efter. Du har blandt andet mulighed for at komme hjem med en lækker Moroccanoil shampoo, hårkur eller hårolie – valget er helt op til dig! Vi er stolte af at være Moroccanoil forhandler, og det reflekterer sig og tydeligt i vores store og spændende udvalg af Moroccanoil produkter, som du med stor fordel kan gå på opdagelse i her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Historien om Moroccanoil

Moroccanoil blev lanceret tilbage i år 2007, og er siden blevet et verdenskendt brand. Det hele startede da Moroccanoils stifter, Carmen Tal, var på en rejse i Israel. Her opdagede huns en helt fantastisk olieblanding, der var baseret på marokkansk arganoilie. Da Carmen Tal anvendte denne olie på sit hår, der var skadet efter hårfarvning, så hun en utrolig forskel, og hun valgte derfor at henvende sig til en række professionelle frisører. Således blev den revolutionerende olie altså testet, og alle var ligeså begejstret over den som Carmen Tal selv. Derfor blev Moroccanoil altså sat i produktion på en lille fabrik i Israel, hvorefter den voksede sig til det, den er i dag.

 

Hårpleje uden sulfater, fosfater og parabener

I dag består Moroccanoil dog ikke blot af den ene olie, men af et stort sortiment af forskellige produkter, der alle indeholder den revolutionerende arganolie fra den oprindelige Moroccanoil olie. Det er desuden netop denne arganolie, der sørger for, at produkterne giver utrolige mængder fugt til håret, hvorfor håret elasticitet også øges. Olien sørger derudover også for, at cellevæksten i håret stimuleres, således håret bliver både stærkere og sundere.


Alle Moroccanoil produkter er desuden af allerhøjeste kvalitet, og det er især dette samt deres store eksklusivitet, der gør, at de er blevet en sensation indenfor hårplejebranchen. Produkterne er dog ikke kun kendt for, hvad de indeholder, men ligeledes hvad de ikke indeholder. Der er nemlig ingen Moroccanoil produkter, der indeholder sulfater, fosfater eller parabener og de kan altså bruges på selv det sarteste hår samt den sarteste hovedbund. Vælger du således at prøve et Moroccanoil produkt af, vil du med garanti få velplejet og glansfuldt hår – og hvem ønsker ikke det?

 

Moroccanoil Oil Treatment

Der findes, som sagt, mange forskellige Moroccanoil produkter, men en af deres bestsellers er dog deres Moroccanoil oil Treatment. Dette er den oprindelige olie, der revolutionerede hele hårplejebranchen. Den indeholder den velkendte arganolie, men den er samtidig rig på antioxidanter, vitaminer, proteiner og fedtstoffer, som alle er med til at pleje håret i dybden. Du bestemmer desuden helt selv, hvordan du ønsker at anvende olien, idet den både kan anvendes som pleje, styling og som finish. Olien absorberes desuden øjeblikkeligt, hvorfor du med det samme vil blive efterladt med silkeblødt og glansfuldt hår – køb den her hos os, og få altid et godt tilbud med på vejen!

 

Moroccanoil - Fantastiske hårplejeprodukter med Arganolie

Moroccanoil indeholder bl.a den fantastiske Argania Spinosa Kernel Oil - også kaldet Argan oil. Olien, i sin reneste form, siges næsten at kunne udvirke mirakler i forbindelse med hår- og hudpleje, samt madlavning. Udover at være fantastisk fugtgivende, øger det også hårets elasticitet. Hår- og cellevæksten stimuleres, således håret bliver stærkere og sundere. Desuden indeholder Argan oil store mængder af E-vitamin, som har en anti-inflammatorisk virkning og som styrker blodårerne.

 

Stort udvalg af produkter fra Moroccanoil hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Moroccanoil, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Moroccanoil produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Moroccanoil forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Moroccanoil, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!