MyCoco

MyCoco

Hvordan vækker vi din indre samba? Det handler kun om de friske kokosnødder, det er så simpelt som det! mycoco er naturlig, sund og velsmagende. Vi er så heldige at arbejde sammen med meget dedikerede kolleger i Brasilien, og sammen bringer vi mycoco til livs. De dedikerede kolleger og de perfekte forhold i Brasilien er vores nøgler til at skabe kvalitet kokosvand. De har tendens til at være kokosnødder, test dem omhyggeligt, og dermed sørger de for en højkvalitetsdrik, og vigtigst hjælper vores kunder med den bedst mulige smagsoplevelse.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Derfor høster vi og smager vores kokosvand ved kilden for at sikre den friske og velsmagende kvalitet med i. Palmerne ligger i smukke omgivelser tæt ved havet, der giver kokosnødene gode betingelser for at blive stærke og velsmagende. mycoco er lavet med lidenskab, dedikation af et par gode mennesker og med ambitionen om at blive mere end blot et andet kokosvand!
Indført i en miljøvenlig Tetra Pak 330ml, med et unikt skandinavisk design og produceret og tappet til kilde i Brasilien.