Natracare

Natracare

Natracare tilbyder en række af hygiejneprodukter, der er lavet af 100 % naturlige materialer og er derfor helt fri for syntetiske ingredienser såsom viskose, plastik og kemiske stoffer, som klor, bindemidler og plastik. Der bruges kun økologisk bomuld, FSC-certificeret træmasse og bioplastik (biologisk nedbrydelig majsstivelse) til alle produkterne.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Natracare hygiejneprodukter 

Natracaras produkter er et rigtig godt valg, hvis du til daglig eller under menstruation lider af hudallergier, irritation, kløen eller helt generelt, hvis du blot vil passe på dig selv, dine børn og vores natur. Flere af produkterne bærer den danske svanemærkning.

 

Natracare tilbyder bind, tamponer, vådservietter, makeup-fjerner vådservietter og ammeindlæg. Til alle kvinder i alle stadier af livet.

 

Stort udvalg af produkter fra Natracare hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Natracare, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Natracare produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Natracare forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Natracare, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!