Natura Nuova Bio

Natura Nuova Bio

Ja, det er muligt: ​​Det sker, når iværksætter ideen stammer fra et første etisk engagement. Fordi det er moralsk at forbedre landbrugerens arbejde, for at forbedre områdets specialiteter, for at tilfredsstille forbrugernes forventninger med ærlighed.

Forbrugeren er mere opmærksom og har belønnet vores engagement og om tyve år har vi opnået forskellige priser for innovation og kvalitet af vores friske frugter og grøntsagerbaserede produkter. Produkter, der tillader alle, og i al praktisk henseende, at berige kosten med sunde og sunde fødevarer.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Historien

Landbrug i DNA, en dyb følsomhed for miljøet, en all-Romagnes måde at forstå velvære som frugt for at arbejde sammen; så Gabriele Longanesi fuldendte sin forretningsidé med en mester i Milanos handelskammer. Ideen tager form: i 1994 i Bagnacavallo (Ravenna) blev Natura Nuova født .

Fra 1990 til 1994 gennemføres proces- og produktundersøgelser;

  • 1995: Linate Lufthavn bestilte den første levering af friske æbler i badekar;
  • 1998: Økologisk produktion begynder;
  • 1998: Der påbegyndes test til industriel udvinding af kold frugt, produktionsteknologien i bunden af ​​Natura Nuova kvalitet;
  • 2002: Frugtmasserne indgår i GDO, gennem aftalen med Compagnia Italiana Organic and Health Food;
  • 2003: Natura Nuova køber Compagnia Italiana og går ind på markedet for vegetabilsk gastronomi
  • 2003: produktion af økologisk sojabønne til produktion af tofu er startet på eget land;
  • 2007: For at garantere råmaterialets høje kvalitet giver Natura Nuova liv til et konsortium af frugtproducenter fra Emilia-Romagna.
  • 2016: Fra september vil to separate fabrikker fungere: via Bora One for økologiske produkter og den ene via Picasso til konventionelle produkter.

Natura Nuova er i dag en realitet med 150 ansatte, med en gennemsnitlig alder på 30 og en meget lav omsætning. "Jeg er en af ​​de ældste" smil Gabriele (50 år).