Naturativ

Naturativ

Naturativ er en ansigts og kropspleje serie med naturlige og økologisk certificerede ingredienser. De økologiske ingredienser i Naturativ er Ecocert certificeret og mange af produkterne er Natrue certificeret og Viva DLA WEGETARIAN I WEGAN.

 

Produktet er fremstillet uden parabener, PEG, kunstige duftstoffer, olieprodukter eller kunstig farve. Naturativ Hypoallergenic blev i 2016 nomineret til ÅRETS GRØNNE PRIS til Danish Beauty Award som bekræfter produkternes høje kvalitet og GRØNNE PROFIL. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af produkter fra Naturativ hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Naturativ, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Naturativ produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Naturativ forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Naturativ, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!