Naturfarm

Naturfarm

Naturfarm er en dansk familieejet virksomhed, der har mere end 40 års erfaring i at udvikle og producere naturkosmetik. Alle vores produkter er produceret og udviklet i Danmark. Vi lægger meget stor glæde og stolthed i hvert produkt og sælger kun produkter, som virker og som vi kan stå inde for 100 procent.

 

Carsten Børge Nielsen, som startede Naturfarm, har forsket og udviklet økologisk hud- og hårplejeprodukter siden 1960’erne. Han var en af de første producenter i Danmark til udelukkende at bruge naturlige ingredienser i produkterne. I dag producerer vi fortsat ud fra Carstens principper.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

RÅVARERNE DER ER ANVENDT I NATURFARM

Gennem vores udvikling af hud- og hårplejeprodukter, har vi skabt en portefølje af produkter, som er naturlige økologiske og giver et signifikant resultat. Vi tager udgangspunkt i, at alle har en sart hud og anvender derfor altid kun naturlige ingredienser. Ingredienser som vi ved, gør den største forskel og som er blide ved vores hud. Derudover benytter vi i de fleste af vores produkter økologisk aloe vera i stedet for vand, hvilket øger produkternes effektivitet. På denne måde undgår vi ligeledes at tilføje unødig konservering i vores produkter.

 

Stort udvalg af produkter fra Naturfarm hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Naturfarm, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Naturfarm produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Naturfarm forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Naturfarm, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!