NaturFrisk

NaturFrisk

NaturFrisk er navnet på vores serie af økologisk sodavand og juice, som vi producerer på caféflasker (25 og 27,5 cl).  

Konceptet bag NaturFrisk er ganske enkelt, at produkterne skal være naturrene og af højeste kvalitet. Dette betyder, at der ikke er tilsat konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller aromaer, så du kan roligt drikke produkterne fra Ørbæk Bryggeri med ren samvittighed.

Produktionen startede i 1997, og vi markedsfører produkterne både herhjemme og i udlandet. Du kan finde vores produkter i følgende lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien og Grækenland.

Da produkterne fra Ørbæk Bryggeri er naturprodukter, kan smag og farve variere en smule fra produktion til produktion.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt i 1906 af familien Madsen i Ørbæk, i hvis ejerskab det var i tre generationer. Bryggeriet blev bygget som et malt- og hvidtølsbryggeri i hhv. 1906 og 1914. På Fyn blev bryggeriet specielt kendt for dets stakitøl, som blev fremstillet af røgmalt fra bryggeriets eget malteri. 

Vi, Niels og Nicolai Rømer, overtog Ørbæk Bryggeri i 1996. Bryggeriet var intakt; i de smukke gamle bygninger var der bryghus, tappekolonne og meget andet. Efter en del renovering af maskinpark og bygninger tog vi atter bryggeriet i brug. Af respekt for bryggeriets historie og sjæl står det gamle brygudstyr og malteri stadig uberørt, og det giver et historisk vingesus, som er med til at fastholde os i en traditionsrig og kvalitetsfokuseret produktion.