NormaTec

NormaTec

Restitution er vejen til en bedre præstation. Maksimer din træning og få en ny PR med NormaTec’s patenterede teknologi. Pulse 2.0 serien er både high-tech opvarmning og en dynamisk vej til at restituere hurtigere efter en træning.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

NormaTec PULSE-gendannelsessystemer er dynamiske komprimeringsenheder designet til gendannelse og genopretning. Alle vores systemer bruger NormaTecs patenterede PULSE-teknologi til at hjælpe atleter med at komme sig hurtigere mellem træninger og efter præstation.

 

Vores systemer inkluderer en kontrolenhed og tilbehør, der går på ben, arme eller hofter. De bruger trykluft til at massere dine lemmer, mobilisere væske og fremskynde gendannelse med vores patenterede NormaTec pulsmasseringsmønster. Når du bruger vores systemer, vil du først opleve en præ-oppustningscyklus, hvor de tilsluttede tilbehør formes til din nøjagtige kropsform. Sessionen begynder derefter med at komprimere dine fødder, hænder eller øvre firhjul (afhængigt af hvilken vedhæftet fil du bruger). I lighed med æltning og strygning, der udføres under en massage, vil hvert segment af vedhæftningen først komprimeres på pulserende måde og derefter løsne. Dette gentages for hvert segment af vedhæftningen, da komprimeringsmønsteret arbejder sig op ad din lem.

 

Stort udvalg af produkter fra NormaTec hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra NormaTec , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores NormaTec produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være NormaTec forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af NormaTec , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!