North Pole Engineering

Vores produkter er designet til at forbedre atletens evne til at spore deres data, mens de cykler, løber, går, ror eller andet. CABLE er en broenhed, der gør ANT + -sensordata tilgængelige på Bluetooth-smarte enheder, så dine data kan bruges af dine foretrukne fitnesssporingsapps. Vores WASP-produkter fungerer på samme måde som CABLE til store gruppeindstillinger. Vi er også en certificeret Xilinx-træningsudbyder.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Stort udvalg af produkter fra North Pole Engineering hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra North Pole Engineering, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores North Pole Engineering produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være North Pole Engineering forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af North Pole Engineering, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!