Nupo

Nupo

Nupo Diet er de grundlæggende produkter i Nupokuren. De erstatter hele din kost og sikrer et effektivt vægttab. Denne type kur kaldes en Very Low Calorie Diet (VLCD).

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72


Historien om Nupo og deres produkter går helt tilbage til 1981.

Navnet Nupo er en sammentrækning af ordene ”Nutritional Powder” = NuPo

Nupo blev udviklet på Hvidovre hospital i Danmark af den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade i samarbejde med Oluf Mørk A/S, der primært stod for at kommercialisere navnet.

Siden da er Nupo-produkterne blevet testet og godkendt i over 50 kliniske dokumentationer og er samtidigt kontinuerligt under løbende udvikling og tests hos forskningsteams på hospitaler i hele landet.

Dette gør Nupo til verdens ældste og mest veldokumenterede Very Low Calorie Diet!

Takket være Nupos høje effekt og sikre resultater, er Nupos VLCD-produkter godkendt af den danske fødevarestyrelse som en fuldkosterstatning, hvilket indebærer at du som bruger kan erstatte hele dit daglige madindtag udelukkende med Nupo.

I over 30 år har Nupo været danskernes foretrukne produkt til det mest effektive vægttab.

 

Stort udvalg af produkter fra Nupo hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Nupo , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Nupo produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Nupo forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Nupo , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!