Nvey Eco

Nvey Eco

Hos NVEY ECO vi af den opfattelse at man skal gå hele vejen når man ønsker at lave et økologisk produkt og få det certificeret økologisk! Derfor er NVEY ECO makeup NATRUE og NSF certificeret.  Hos NVEY ECO interesserer de sig for vores forbrugeres helbred og for miljøet og vi bruger udelukkende regulerede, anerkendte og sikre ingredienser passende til farve makeup.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

 

Excellium ECO har den opfattelse at man skal gå hele vejen når man ønsker at lave et økologisk produkt og få det certificeret økologisk!

 

Derfor er NVEY ECO makeup NATRUE og NSF certificeret. Som pioner indenfor økologisk farve makeup bruger NVEY ECO kun ingredienser som er både plejende og nærende for vores hud.

 

En anden fordel ved at bruge økologiske produkter er at give din hud og krop en pause fra kemikalier. Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte.

 

Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr. NVEY ECO gør op med myten om at ydeevne og påføring reduceres ved valget af økologi makeup. Gennem udviklingen har vi formået at leverer høj ydeevne hvad angår farver og karakteristisk lang holdbarhed som kendetegner NVEY ECO makeup internationalt.

 

NVEY ECO har været dedikeret til økologi siden lanceringen og har modtaget priser år efter år for at producere produkter med høj ydeevne, og er blevet rost af skønhedsredaktører for at udfordre og omdefinere traditionerne inden for farvet makeup.

 

Stort udvalg af produkter fra NVEY ECO hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra NVEY ECO, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores NVEY ECO produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være NVEY ECO forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af NVEY ECO, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!