Økoladen

Ønsker du en sand smagsoplevelse med ægte økologisk og håndlavet chokolade? Og vil du ikke gå på kompromis med hverken råvarer, produktion eller indpakning? Så er det chokolade fra Økoladen, du skal vælge. Advarsel! Kan være stærkt vanedannende.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Økoladen - chokolade i særklasse

Forkæl dig selv eller én, du holder af, med økologisk chokolade fra Økoladen. Økoladens økologiske chokolade er af den højeste kvalitet og fås i mange forskellige varianter og prisklasser, så du altid kan finde noget, der passer til netop din smag, eller til en personlig gave eller firmagave. Fra Økoladen kan du desuden få økologisk pålægschokolade samt ”sundt slik” uden tilsætningsstoffer – perfekt til de mindste. 

På Økoladens ingrediensliste finder du bl.a. chokolade fra hele verden, marcipan, nougat (kåret til Bedst i Test af Go’ Morgen Danmark i december 2012), lakrids, ingefær, espressobønner, chili, kanel og økologisk spiritus. - Alle ingredienserne er naturligvis i økologisk særklasse.

Økoladen er en lille 100% økologisk chokoladefabrik, som holder til i Ørslev ved Vordingborg. Virksomheden blev startet i 2001 og har siden vundet flere store priser for kvalitet og innovation. Økoladen er en af verdens største producenter af økologisk pålægschokolade. Visionen er at fremstille de bedst tænkelige chokoladeprodukter. Økoladen fremstiller økologisk chokolade, fordi Økoladen ønsker at tilbyde den rene vare. Chokoladen er fremstillet i hånden, hvilket giver medarbejderne en bedre føling med råvarerne samt en mere spændende og kreativ arbejdsdag. Forhåbentlig kan du smage den glæde og entusiasme, som Økoladen har lagt i deres arbejde med chokoladen.