ØKOlogisk

ØKOlogisk

En serie med omtanke. ØKOlogisk er en bæredygtig hår- og hudplejeserie, som er økologisk certificeret, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer det nordiske miljømærke Svanen.

Produkterne er udviklet med tanke på en god basisserie til brug for hele familien og samtidigt i et prisleje, hvor alle kan være med. Serien er for dig der ønsker at værne om dig selv, familien og miljøet – en hår- og hudplejeserie med omtanke.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

En ny spændende basisserie med hår- og hudplejeprodukter har set dagens lys - ØKOlogisk.

Certificeringerne på ØKOlogisk produkterne giver forbrugerne vished for, at produkterne lever op til krav om sundhed, kvalitet, miljø og økologi.

ØKOlogisk indeholder økologisk aloe vera, som sikrer huden den pleje, som den har brug for. Produkterne er yderst skånsomme for både krop og miljø, og er uden parfume og farve.

Produkterne er udviklet med tanke på en god basisserie til brug for hele familien og samtidigt i et prisleje, hvor alle kan være med. Serien er for alle, der ønsker at værne om sig selv, familien og miljøet – en hår- og hudplejeserie med omtanke.