ØKOlogisk

ØKOlogisk

En serie med omtanke. ØKOlogisk er en bæredygtig hår- og hudplejeserie, som er økologisk certificeret, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer det nordiske miljømærke Svanen.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Produkterne er udviklet med tanke på en god basisserie til brug for hele familien og samtidigt i et prisleje, hvor alle kan være med. Serien er for dig der ønsker at værne om dig selv, familien og miljøet – en hår- og hudplejeserie med omtanke.

 

En ny spændende basisserie med hår- og hudplejeprodukter har set dagens lys - ØKOlogisk.

 

Certificeringerne på ØKOlogisk produkterne giver forbrugerne vished for, at produkterne lever op til krav om sundhed, kvalitet, miljø og økologi.

 

ØKOlogisk indeholder økologisk aloe vera, som sikrer huden den pleje, som den har brug for. Produkterne er yderst skånsomme for både krop og miljø, og er uden parfume og farve.

 

Produkterne er udviklet med tanke på en god basisserie til brug for hele familien og samtidigt i et prisleje, hvor alle kan være med. Serien er for alle, der ønsker at værne om sig selv, familien og miljøet – en hår- og hudplejeserie med omtanke.

 

Stort udvalg af produkter fra ØKOlogisk hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra ØKOlogisk , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores ØKOlogisk produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være ØKOlogisk forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af ØKOlogisk , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!