Ørbæk

Ørbæk

Der er intet som de rigtig danske varer, som kan være lækre for der er nu noget ved at købe lokalt. Det er noget, som man er begyndt at have mere og mere fokus på og det gælder bestemt også når det kommer til gin.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

For hvorfor kigge længere væk end Østfyn når man skal ud og finde en god gin? På Østfyn finder man nemlig Fionia-Ørbæk, som laver en god gin.

 

Der er her tale om et destilleri, som er så småt, at det kan kaldes et mikrodestilleri. Her bliver der skabt den lækreste gin, som ikke kun danskerne kan nyde godt af, men som bliver eksporteret til hele verden.

 

Der bliver brugt mange forskellige ingredienser til at lave den skønne gin, og skaberne af Fionia gin leger både med forskellige krydderier, urter og vodka.

 

Til og med kan man nyde, at denne gin er økologisk, hvilket vil få mange til straks at spidse ører. For desværre er der fortsat mange produkter, som ikke er økologiske, hvorfor man bør købe dem, som er det. Og når man til og med får en skøn sanseoplevelse oveni så er der ingen grund til ikke at vælge Fionia som din næste gin.

 

Stort udvalg af produkter fra Camette hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Camette, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Camette produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Camette forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Camette, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!