Osma

Osma

Siden 1957, har vi tilbudt vores kunder højkvalitetsprodukter dedikeret til vådbarbering. Med respekt til håndværkstraditionerne, de strenge valg af vores råmaterialer, valg af naturlige indholdsstoffer er værdierne, som vi altid sætter som første priotet når vi producerer vores produkter. På denne måde blev Osma skabt, et udvalg af produkter beregnet til barbering. Autentitet og kvalitet er grundlaget for dette nye produktområde, som dagligt skal tilfredsstille vådbarberingens brugerne.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Gammeldags barbering til moderne mænd! 

Osma er en fransk virksomhed, der blev grundlagt i 1957. I næsten 60 år har Osma produceret produkter af den højeste kvalitet til en perfekt vådbarbering. Enkelhed, ægthed og kvalitet er grundlaget for produktserien, som dagligt tilfredsstiller vådbarberings entusiaster verden over.


Alle produkterne i serien laves med respekt for gamle, håndværksmæssige traditioner og ingredienserne udvælges med omhu, så de passer perfekt til mænds hud. Produkterne er lavet med over 99% naturlige ingredienser. De sikrer din skraber et godt glid og plejer din hud, så den efterlades blød, lækker og med et minimum af irritationer.


Osmas produkter omfatter både Alum Blok, Barbersæbe i skål, Barbersæbe som refill og plejende Aftershave balm.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Osma forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Osma, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!