P20

P20

Riemann A/S er en dansk producent af specialiserede hudplejeprodukter. Virksomheden blev grundlagt af Claus Riemann, der havde en vision om at skabe produkter med en "objektivt konstaterbar effekt". Med andre ord: produkter, der virker. Denne enkle, men udfordrende ambition, er vores grundlæggende mission i dag. Alle vores P20 solcremer er udviklet til at yde den bedste solbeskyttelse man kan få.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Historien begyndte i Claus Riemann's familiehus i Gl. Holte i 70'erne. Han havde allerede set behovet for pålideligsolfaktor og lancerede P20 solcreme i 1979. Det var den allerførste høj-faktor solbeskyttelse på markedet, og den fotostabile formel behøvede kun påsmøring én gang om dagen. 

 

Stort udvalg af produkter fra P20 hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra P20, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores P20 produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være P20 forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af P20, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!