Paingone

Paingone er det sortiment, du kan stole på for at lindre smerter hurtigt, effektivt og uden brug af stoffer. Fra en unik original opfindelse er Paingone i dag blevet et varieret udbud af smertelindringsløsninger designet til at imødegå en række forhold. Lad os se på, hvordan vi har opbygget vores ekspertise og omdømme:

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Med den originale Paingone kan du nemt, hurtigt og bekvemt lindre smerter. Paingone bruger TENS – Transkutan Elektrisk Nervestimulation – til at lindre smerte.

Den håndholdte kuglepenslignende pen er drevet af kvartskrystaller og bruger piezoelektricitet til at frembringe små elektriske impulser.  De elektriske impulser blokerer for smertesignalet til hjernen samtidig aktiveres udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Du kan også bruge paingone til non-invasiv akupunktur. Non-invasiv akupunktur med Paingone kan bruges mod en lang rækker smerter, herunder migræne, hovedpine og menstruationssmerter. I den medfølgende brugsanvisning finder du en udførlig guide til, hvilke punkter du skal placere Paingone på, for at lindre netop den type smerte, du oplever. Alle Paingones produkter lever op til de nyeste internationale standarder og sikrer, at det produkt, du bruger, tilbyder det bedste inden for sikkerhed, kvalitet og effektivitet

 

Stort udvalg af produkter fra Paingone hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Paingone, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Paingone produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.

 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Paingone forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Paingone, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!