Parlux

Parlux er en af de førende officielle producenter af professionelle hårtørrere. Parlux hårtørrer er utroligt populære i saloner verden over på grund af deres utrolige power og tørringskapaciteter. Parlux er en af de førende officielle producenter af professionelle hårtørrere. Parlux hårtørrer er utroligt populære i saloner verden over på grund af deres utrolige power og tørringskapaciteter. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Tanken om en Parlux hårtørrer er at arbejde i synergi med de mest kreative stylister, hvilket betyder, at Parlux kan indfri alle forventninger fra den professionelle verden. 


Når det overvejes, hvilken hårtørrer man skal købe, er der mange grunde til at overveje Parlux. Den primære er holdbarheden, da der med motorer fra PARLUX følger garanti på 2000 timer. Det andet punkt man skal overveje er effektiviteten - luftgennemstrømningen er optimeret, og alle Parlux hårtørrere har forskellige hastigheder og varme indstillinger..

 

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Parlux forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Parlux, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53, eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!