Plantemageren

Plantemageren

Plantemagerens Flydende urter er Friske krydderurter som vi konserverer med eddike og salt, derved bevaret den friske smag samtidig med at du får et produkt der kan opbevares uden for køleskab også efter åbning og som kan løfte alle dine måltider.

 

Vores chili produkter er også i en klasse for sig selv. Da vi dyrker chilierne selv, kan vi sikre os, at vi gennem en langsom vækst, og høst når frugten er helt moden, kan omsætte de ca. 65 sorter til de fineste produkter.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

At dyrke økologisk ligger i vores DNA.

Som enhver anden, der har købt friske urter i potter i et supermarked, så oplevede vi et stort spild, når man køber krydderurter til madlavningen. Ofte bruger man ikke det hele, det visner væk i et hjørne af vindueskarmen, der bruges store mængder spagnum og uden for højsæsonen er det svært at finde krydderurter med god nok smag. Det ville vi gøre noget ved.

 

Løsningen er flydende urter. Vores flydende urter har nemlig den friske smag fra friske urter og samme lange holdbarhed som de kedelige, tørrede urter. Derfor siger vi slut med visne urter og ind med en langt friskere smag.

 

For os er der ikke nogen anden metode der giver mening. I gennem millioner af år har naturen været i kredsløb og at bryde med dette, virker på os, som en hån mod det vi er kommet af. Og når man dyrker økologisk, giver naturen rigelig tak igen. I form af en langt bedre smag. Og det kan virkelig smages i vores flydende urter.

 

 

Stort udvalg af produkter fra Plantemageren hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Plantemageren , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Plantemageren produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Plantemageren forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Plantemageren, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!