Plantemageren

Plantemageren

Plantemagerens Flydende urter er Friske krydderurter som vi konserverer med eddike og salt, derved bevaret den friske smag samtidig med at du får et produkt der kan opbevares uden for køleskab også efter åbning og som kan løfte alle dine måltider.

Vores chili produkter er også i en klasse for sig selv. Da vi dyrker chilierne selv, kan vi sikre os, at vi gennem en langsom vækst, og høst når frugten er helt moden, kan omsætte de ca. 65 sorter til de fineste produkter.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

 

Som enhver anden, der har købt friske urter i potter i et supermarked, så oplevede vi et stort spild, når man køber krydderurter til madlavningen. Ofte bruger man ikke det hele, det visner væk i et hjørne af vindueskarmen, der bruges store mængder spagnum og uden for højsæsonen er det svært at finde krydderurter med god nok smag. Det ville vi gøre noget ved.

Løsningen er flydende urter. Vores flydende urter har nemlig den friske smag fra friske urter og samme lange holdbarhed som de kedelige, tørrede urter. Derfor siger vi slut med visne urter og ind med en langt friskere smag.

At dyrke økologisk ligger i vores DNA.

For os er der ikke nogen anden metode der giver mening. I gennem millioner af år har naturen været i kredsløb og at bryde med dette, virker på os, som en hån mod det vi er kommet af. Og når man dyrker økologisk, giver naturen rigelig tak igen. I form af en langt bedre smag. Og det kan virkelig smages i vores flydende urter.