PowerDot

PowerDot

PowerDot er et hjælpemiddel som hjælper dig med at få det maksimale ud af træningen, samtidig med, at du reducere din restitutionstid.

PowerDot er Elektrisk Muskel-Simulation (EMS) er blevet populært i Danmark

PowerDot er verdens førende brand indenfor elektrisk muskel-stimulering (EMS). Produkterne fra PowerDot gør brug af smart og gennemtestet teknologi, som sender impulser ud i dine muskler, som samtidig styrker din ydeevne og reducerer din restitutionstid.

PowerDot´s er absolut smertefrie og sikre dig, at du restituerer hurtigere og mest optimalt, så du hurtigere kan blive klar til en ny og effektiv træning.

PowerDots Uno og Duo versioner

PowerDots findes i to forskellige udgaver, nemlig en Uno og en duo variant. Varianterne har i princippet de samme funktioner, men er, som navnet antyder, udstyret med henholdsvis én og to pads.

Formålet med både PowerDot Uno og PowerDot Duo er:

  • At hjælpe dig til bedre effekt af styrketræning
  • At mindske den tid du bruger på at restituere mellem træning
  • At massere ømme muskler og led

Samtidig er ovennævnte øvelser, med til at reducerer dine chancer for skader. Og uanset om du er motionist eller topatlet, vil du få stor glæde af PowerDot, som i forvejen bliver brugt af mange verden over.

PowerDot er godkendt af fødevare- og lægemiddelmyndigheder i USA, FDA, som sikre dig et godt produkt af høj kvalitet.

PowerDot hjælper dig gennem smart app

Kraftfuld og smertefri

Kraftige, men smertefrie muskelsammentrækninger ved hjælp af Proprietary symmetrical biphasic waveform.

Kom i gang 3 x så hurtigt

Stimuler dine muskler 3 x hurtigere ved hjælp af det opdaterede design med magneter.  

Unik oplevelse med Mobilappen

PowerDot er tilkoblet en revolutionerende mobilapp, som gør det muligt at skræddersy, hvordan PowerDot anvendes. Appen holder samtidig styr på alle data og samler dem på et og samme sted. Du kan få påmindelser via mobilen om, hvornår den bør anvendes samt instruktioner om, hvor puderne skal placeres. 

10 forudindstillede programmer

Med 10 forudindstillede programmer og mulighed for at skræddersy indstillinger giver Powerdot nem adgang til muskelstimulation i verdensklasse. Vælg mellem forskellige programmer, som er specifikt designede til at understøtte restitution, øge muskelpræstation og give afhjælpende massage mod hverdagsstress.  

Bærbar 

Med PowerDot får du, uden daglige besøg hos specialister, nem adgang til effektiv muskelstimulation, uanset hvor du er.

Hvordan virker det?

Forskning har vist, at muskelstimulatorer forbedrer trænings- og idrætsresultater. Med PowerDot Duo Gen 2 giver du dine muskler ekstra kraft til at restituere hurtigere og levere et bedre resultat ved samme grad af anstrengelse som tidligere.   

PowerDot benytter sig af EMS (elektrisk muskelstimulans), som efterligner det din hjerne gør, når den udsender nerveimpulser for at aktivere dine muskler under træning. PowerDot sender elektriske impulser til dine muskler gennem et par selvklæbende elektroder, som sættes fast på forskellige dele af din krop.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72