PowerDot

PowerDot

Velkommen til Necesario! Her på siden finder du vores store udvalg af produkter fra PowerDot. Udvalget spænder bredt, hvorfor du med garanti også finder noget, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine ønsker og behov. PowerDot er det sidste nye indenfor træning og behandling med EMS, og alt deres udstyr er innovativt, let og komfortabelt. Er du derfor interesseret i produkter, der kan hjælpe dig med din træning, ligegyldigt hvilken form for træning det er, så er du altså kommet til det helt rette sted. Gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter fra PowerDot her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvordan virker produkterne fra PowerDot?

PowerDot er således et hjælpemiddel, som du kan anvende for at få det absolut maksimale ud af din træning samtidig med, at du kan reducere din restitutionstid. PowerDot anvender således EMS, som står for elektrisk muskel-simulation, og de er faktisk verdens førende brand indenfor netop dette. Alle produkter indeholder altså en lang række smart, gennemtestet teknologi, der sender impulser ud i dine muskler. Dette styrker dine ydeevne under selve træningen, men det reducerer også din restitutionstid udenfor træningen. Det lyder måske ubehageligt, men produkterne er faktisk helt smertefrie og de hjælper dig altså med at blive hurtigere klar til en ny og effektiv træning.
 

Powerdot Uno og Duo

Der findes to forskellige versioner af PowerDot, nemlig Uno og Duo, og du finder dem begge lige her på siden. Begge versioner fungerer på samme måde og har i princippet de samme funktioner. Forskellen er, at PoweDot Uno har én pad mens PowerDot Duo har to pads. Anvender du de smarte PowerDot produkter vil du desuden ikke blot opleve mere effektive træningspas, hurtigere restitution og mindre ømme muskler – du vil også opleve, at chancerne for skader bliver minimeret. Det er desuden helt ligegyldigt, om du er topatlet eller om du blot motionerer for hyggens skyld – alle kan have stor glæde af PowerDot.
 

Følg dine fremskridt på din telefon

Dine PowerDot produkter er tilkoblet en app, som du kan have på din mobil. Dette gør det muligt at skræddersy dine oplevelser med produkterne, idet din app hele tiden vil have styr på dine data samtidig med, at den indsamler endnu flere. Appen vil således minde dig om, hvornår du bør anvende dit produkt samt, hvor du bør placere dine pads. PowerDot tilbyder derudover 10 forudindstillede programmer samt mulighed for at skræddersy dine helt egne indstillinger. Dette giver dig en muskelstimulation i verdensklasse, og ønsker du eksempelvis rock hard abs, et dette vejen frem. Af de forudindstillede programmer kan du blandt andet vælge mellem programmer, der understøtter restitution samt programmer, der øger din muskelpræstation.
 

Stort udvalg af PowerDot hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således et stort udvalg af produkter fra PowerDot, hvorfor du med garanti også finder præcis det produkt, som du har gået og ledt efter. Køb dine PowerDot favoritter hos os allerede i dag, og vil således stå klar med et godt tilbud, der ikke er til at sige nej til. Dette vil give dig mulighed for at komme hjem med et billigt PowerDot produkt, men helt uden at gå på kompromis med kvaliteten – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af PowerDot produkter – vi lover, at du ikke bliver skuffet!
 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være PowerDot forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores store udvalg af PowerDot, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!