Rapunzel

Rapunzel

Som pionerer inden for den økologiske fødevarehandel, har grundlæggerne af Rapunzel Naturkost GmbH, Jennifer Vermeulen og Joseph Wilhelm haft mange at overbevise. I dag er Rapunzel én af de førende producenter og forhandlere af økologiske produkter.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Rapunzel – "Økologi med kærlighed"

Næsten halvdelen af produkterne er produceret eller forarbejdet i Legau, resten ved koncessionerede forarbejdningsanlæg, hvoraf en stor del er Rapuzels råvarer, og i alle tilfælde i henhold til Rapunzel retningslinjer og kvalitetsstandarder.

 

Overfor samarbejdspartnere fremhæver Rapunzel ikke kun kvaliteten af fødevarerne, men også livskvaliteten for landmændene. Af denne grund blev HAND IN HAND projektet etableret i 1992, hvilket kombinerer ideen om certificeret økologisk landbrug med Fair Trade. I øjeblikket bærer 85 Rapunzel produkter HAND IN HAND mærket, som kan findes på alle produkterne, hvor mindst 50% af råvarerne kommer fra HAND IN HAND partnerne.

 

Sunde fødevarer til en sund livsstil har altid lagt til grund for Rapunzel’s filosofi. Rapunzel ønsker at forsyne flest mulige mennesker med sunde fødevarer. I sortimentet fra Rapunzel er noget for enhver smag, og alle produkterne er af den bedste økologiske kvalitet. 

 

Ud over de første produkter - såsom nøddecreme, tørrede frugter og mysli - er nogle af kerne produkterne fra Rapunzel pasta, madlavningsolie, chokolade og kaffe. Ca. halvdelen af disse produkter er produceret ved Rapunzels hovedkontor i Legau i det sydlige Tyskland.

 

“Økologi med kærlighed” – dette udtryk er ikke bare et reklameslogan, som trykkes på produkterne fra Rapunzel. Det er Rapunzels motto. Det simple slogan udtrykker Rapunzels dybfølte overbevisning om, at der er mere i produktionen af sunde, miljøvenlige produkter end økologiske dyrkning.

 

“Økologi med kærlighed” er et udtryk for Rapunzels overbevisning om, at fødevarer, som er sunde og holistiske kun kan dyrkes, produceres og fremstilles af sunde, glade mennesker. Kun mennesker, som selv har det godt, og som ikke skal kæmpe for deres overlevelse kan mønstre den nødvendige omhu og hengivenhed, som er nødvendig for at producere sunde fødevarer – fødevarer, som ikke bare stiller sulten, men som også bidrager til éns trivsel og velvære. Derfor er det vigtigt for Rapunzel, at de mennesker, som deltager i produktionen af fødevarerne, trives og har det godt. Dvs. både landmændene, som står i begyndelsen af værdikæden, medarbejderne som arbejder for leverandørerne samt Rapunzels egne medarbejdere, som er ansvarlige for forarbejdning, pakning, opbevaring og logistik af produkterne.

 

Den underliggende præmis for alt dette er rimelige og passende priser, som Rapunzel betaler, og som skaber passende værdi på alle niveauer. Rapunzels hyppige besøg hos landmænd og leverandører giver Rapunzel indsigt i de lokale forhold og hjælper med at skabe ægte, sociale kontakter.

 

Dét, at Rapunzel elsker og værdsætter sine produkter, er den vigtigste forudsætning for deres daglige arbejde, og de ønsker, at den kærlighed, de har lagt i produktionen, kan smages på produkterne.

 

Stort udvalg af produkter fra Rapunzel hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Rapunzel, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Rapunzel produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Rapunzel forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Rapunzel , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!