Rawbite

Rawbite

Økologisk frugt- og nøddebar, som kun indeholder naturlige råvarer. Rawbite fås i flere velsmagende varianter: Cashew, Raw Cacao, Coconut, Spicy Lime, Vanilla Berries, Apple Cinnamon, Protein og Peanut.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

RawBite frugt- og nøddebarer

RawBite er en økologisk frugt- og nøddebar, som kun indeholder naturlige råvarer og som samtidig er glutenfri og laktosefri. Barerne indeholder kun naturligt forekommende sukker fra frugt.

 

RawBite fås i mange velsmagende varianter: Cashew, Raw Cacao, Coconut, Spicy Lime, Vanilla Berries, Apple Cinnamon, Protein og Peanut. Rawbar leveres i displaybokse med 12 RawBites.

 

RawBite er grundlagt i Danmark af Morten, Nikolaj & Rolf. Idéen var at skabe en enkel, ærlig, rå og sund fødevare med en fantastisk smag, som kan medbringes og nydes overalt. Produktet, som kom ud af dette, var den økologiske frugt & nøddebar RawBite.

 

Siden den første RawBite blev udviklet på køkkenbordet, er interessen vokset støt både i Danmark og i de 24 lande, hvor RawBite nu forhandles.

 

Alt i RawBite er drevet af enkelhed, glæde og begejstring for produktet. Selvom køkkenbordet er for småt til produktionen, udvikles opskrifterne stadig her, og der stoppes ikke før smagen er fantastisk.

 

Selve produktionen udføres stadig med stor respekt for de naturlige råvarer, som forarbejdes skånsomt og uden brug af opvarmning.

 

Morten, Nikolaj & Rolf mødtes ved et tilfælde men er overbevidste om, at det var skæbnen, der bragte dem sammen, så de kunne skabe et enkelt og ærligt produkt, der gør det nemt for andre at tilføje en rå og velsmagende bid af sundhed til deres liv.

 

RawBite blev i 2011 kåret som årets fødevare af de danske helsekostbutikker.

 

Stort udvalg af produkter fra RawBite hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra RawBite , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores RawBite produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være RawBite forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af RawBite, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!