Rawbite

Økologisk frugt- og nøddebar, som kun indeholder naturlige råvarer. Rawbite fås i flere velsmagende varianter: Cashew, Raw Cacao, Coconut, Spicy Lime, Vanilla Berries, Apple Cinnamon, Protein og Peanut.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

RawBite frugt- og nøddebarer

RawBite er en økologisk frugt- og nøddebar, som kun indeholder naturlige råvarer og som samtidig er glutenfri og laktosefri. Barerne indeholder kun naturligt forekommende sukker fra frugt.

RawBite fås i mange velsmagende varianter: Cashew, Raw Cacao, Coconut, Spicy Lime, Vanilla Berries, Apple Cinnamon, Protein og Peanut. Rawbar leveres i displaybokse med 12 RawBites.

RawBite er grundlagt i Danmark af Morten, Nikolaj & Rolf. Idéen var at skabe en enkel, ærlig, rå og sund fødevare med en fantastisk smag, som kan medbringes og nydes overalt. Produktet, som kom ud af dette, var den økologiske frugt & nøddebar RawBite.

Siden den første RawBite blev udviklet på køkkenbordet, er interessen vokset støt både i Danmark og i de 24 lande, hvor RawBite nu forhandles.

Alt i RawBite er drevet af enkelhed, glæde og begejstring for produktet. Selvom køkkenbordet er for småt til produktionen, udvikles opskrifterne stadig her, og der stoppes ikke før smagen er fantastisk.

Selve produktionen udføres stadig med stor respekt for de naturlige råvarer, som forarbejdes skånsomt og uden brug af opvarmning.

Morten, Nikolaj & Rolf mødtes ved et tilfælde men er overbevidste om, at det var skæbnen, der bragte dem sammen, så de kunne skabe et enkelt og ærligt produkt, der gør det nemt for andre at tilføje en rå og velsmagende bid af sundhed til deres liv.

RawBite blev i 2011 kåret som årets fødevare af de danske helsekostbutikker.
Enjoy every Bite!