Reuzel

Reuzel

Retro-pomader, som er skabt til at give det ultimative 50'er og 60'er look, som er kendt for holdbarhed og ikke mindst glans.

Reuzel historien

Mændene bag de ikoniske pomader er Leen og Bertus fra Holland. Deres fascination for denne verden startede allerede, da de som 14-årige, begyndte at lære kunsten at klippe. Begge drenge drømte om at blive frisører, og havde en stor forkærlighed for den klassiske barberkunst, og den indflydelse, som Rock n' Roll havde på herremoden. Med denne fælles interesse, var det uundgåeligt at de to drenge en gang ville åbne en salon sammen. Det skete, da de åbnede den super fede retro salon kaldet Schorem Haarsnijder en Barbier. Dette er i dag en yderst populær salon, som specialliserer sig i den gamle kunst, og de arbejder hårdt for at forhindre, at de gamle værdier ved barbering og klipninger bliver bevaret.

Reuzel pomader

Efter 50 års erfaring indenfor branchen, hvor de havde klippet og stylet utallige mænd, besluttede de to mænd, Leen og Bertus sig for at skabe en række produkter, som levede op til deres høje standarter. Som gamle barberer gravede de dybt i historien om pomader, for at få dem så autentiske og old school som muligt. Resultatet af deres arbejde, blev til de fantastiske pomader Reuzel. Navnet Reuzel betyder svinefedt, og er inspireret af at man i gamle dage lavede pomader af svinefedt. Der findes forskellige varianter af pomaderne, så der vil helt sikkert være noget til enhver hårtype, stil og frisure. Udseendet på produkterne er holdt i et mega cool retro look, som tydeligt afspejler deres kærlighed for den gamle stil, og så er de da lækre at have stående fremme på sit badeværelse!

Leen og Bertus lever efter et lille ordsprog, som har ført dem til hvor de er i dag:

"Classic barbering is beyond a profession, beyond a skill, beyond a craft. It's a mission, a calling - a commitment to provide nothing but the very best pomps, quiffs, flat tops, fades and razor shaves on the planet. Period."

Reuzel - Nederlands finest pomade

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72