SA3 Cosmetics

SA3 Cosmetics

Magiske vipper Øjenvipper og øjenbrynsvæske der får dine øjenvipper til at vokse op til 3 mm længere *! Den meget effektive aktive ingrediens Black Sea Rod Oil er hovedsageligt ansvarlig for væksten af ​​øjenvipper. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

ØJEVIPPER OG ØJEBRYNS MIDDEL

 

De første resultater vil være bemærkelsesværdige allerede efter et par få dage, da vipperne bliver stærkere, men alligevel mindre ufravigelige. Efter 1 måned er de påviseligt længere, fyldigere og stærkere.

Generelt er maksimum-effekten synlig efter 6-8 uger: påviseligt længere og fyldigere øjenvipper op til 75%. 

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

 

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være SA3 Cosmetics forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af SA3 Cosmetics, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!