Sante

Sante

Sante forvandler værdifuld naturkosmetik til sjov for hele familien. Disse helt plantebaserede produkter er innovative, ukomplicerede og trendy – og alligevel til at betale. Produkterne fra Sante indeholder aktive ingredienser, som kun er baserede på værdifulde planter, ekstrakter og olier, som er af certificeret økologisk kvalitet.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Naturkosmetik fra Sante

Udviklingen og produktionen af Sante naturkosmetik er baseret på ansvarlig håndtering af ressourcerne – både naturens og de menneskelige. Alle produkter fremstilles under observation af strenge kvalitetskrav. Sante udvælger omhyggeligt deres råmaterialer, respekterer miljøet og er involveret i at beskytte dyr og verden som helhed.

Sante står for bæredygtig naturkosmetik af høj kvalitet og repræsenterer principper, som er blevet stærkere og stærkere over årene.

De fleste af Sante’s produkter er glutenfri og / eller veganske. Blandt produkterne finder du shower gels, flydende håndsæbe, håndcreme, shampoos, balsam, ansigtspleje, make-up, hårpleje, hårfarve, neglepleje, tandpasta og meget mere.

Forkæl dig selv med plejeprodukternes lette og fine konsistens og plejende plantebaserede ingredienser. Uanset om det er til ham eller hende, til store eller små – velkommen til den spændende verden af Sante naturkosmetik!