Saphira

Saphira

Saphira er navnet på denne delikate high-end hårplejeserie, og kvinden bag, er den dedikerede og dygtige Saphira Tessler. Hendes hårplejeserie er som den første nogensinde baseret på hele 26 mineraler fra Det Døde Hav.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Udover disse healende mineraler indeholder produkterne også hydrolyserede keratinproteiner, i skøn forening med et helt unikt udvalg af 100% naturlige olier og urterekstrakter – en blanding du derfor ikke tidligere har oplevet i professionelle hårpleje produkter.

 

Saphira er skabt til at heale og opretholde balance i hår og hovedbund. Mineralerne fra det Døde Hav stimulerer blodcirculationen i hovedbunden, genopretter fugtbalancen og fremmer herved en sund hårvækst. Hydrolyseret keratin genopbygger skader på håret, og en unik blanding af 100% rene naturlige olier og planteekstrakter svøber sig om hvert enkelt hårstrå og efterlader det blødt og smidigt med en glans, som du simpelthen ikke før har set.

 

Serien er naturligvis uden de miljøskadelige SLS sulfater og parabener. Saphira Hair har eksisteret i 4 år, og har allerede indtaget de eksklusive saloner saloner tværs over USA. Hun har netop åbnet sin første salon i den elegante hotelkæde Waldorf Astoria.

 

STORT UDVALG AF PRODUKTER FRA SAPHIRA HOS NECESARIO

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Saphira, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Saphira produkter, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Saphira forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Saphira, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!