Saphira

Saphira

Saphira er navnet på denne delikate high-end hårplejeserie, og kvinden bag, er den dedikerede og dygtige Saphira Tessler. Hendes hårplejeserie er som den første nogensinde baseret på hele 26 mineraler fra Det Døde Hav.

Udover disse healende mineraler indeholder produkterne også hydrolyserede keratinproteiner, i skøn forening med et helt unikt udvalg af 100% naturlige olier og urterekstrakter – en blanding du derfor ikke tidligere har oplevet i professionelle hårpleje produkter.

Saphira er skabt til at heale og opretholde balance i hår og hovedbund. Mineralerne fra det Døde Hav stimulerer blodcirculationen i hovedbunden, genopretter fugtbalancen og fremmer herved en sund hårvækst. Hydrolyseret keratin genopbygger skader på håret, og en unik blanding af 100% rene naturlige olier og planteekstrakter svøber sig om hvert enkelt hårstrå og efterlader det blødt og smidigt med en glans, som du simpelthen ikke før har set.

Serien er naturligvis uden de miljøskadelige SLS sulfater og parabener. Saphira Hair har eksisteret i 4 år, og har allerede indtaget de eksklusive saloner saloner tværs over USA. Hun har netop åbnet sin første salon i den elegante hotelkæde Waldorf Astoria.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72