Saphira

Saphira

Saphira er navnet på denne delikate high-end hårplejeserie, og kvinden bag, er den dedikerede og dygtige Saphira Tessler. Hendes hårplejeserie er som den første nogensinde baseret på hele 26 mineraler fra Det Døde Hav.
 
Udover disse healende mineraler indeholder produkterne også hydrolyserede keratinproteiner, i skøn forening med et helt unikt udvalg af 100% naturlige olier og urterekstrakter – en blanding du derfor ikke tidligere har oplevet i professionelle hårpleje produkter.
 
Saphira er skabt til at heale og opretholde balance i hår og hovedbund. Mineralerne fra det Døde Hav stimulerer blodcirculationen i hovedbunden, genopretter fugtbalancen og fremmer herved en sund hårvækst. Hydrolyseret keratin genopbygger skader på håret, og en unik blanding af 100% rene naturlige olier og planteekstrakter svøber sig om hvert enkelt hårstrå og efterlader det blødt og smidigt med en glans, som du simpelthen ikke før har set.
 
Serien er naturligvis uden de miljøskadelige SLS sulfater og parabener. Saphira Hair har eksisteret i 4 år, og har allerede indtaget de eksklusive saloner saloner tværs over USA.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Saphira – hårpleje med et hav af mineraler

Udvalget af Saphira hårprodukter her på siden spænder således bredt, hvorfor der også er garanti for, at du finder noget, der passer perfekt til dig og dit hår. Det gælder desuden ligegyldigt, om du er på udkig efter en Saphira hårolie, hårmaske, curl cream eller blot et helt andet Saphira produkt til netop dit hår. Ønsker du blot at få lækkert blødt hår, som kan modstå enhver form for vind og vejr, er hårprodukterne fra Saphira altså lige noget for dig. Saphira produkterne er nemlig, som sagt, baseret på intet mindre end 26 mineraler, som stammer fra det døde hav og fire af dem er blandt andet selen, svovl, jern og bromid.
 
Selen er en antioxidant, som hjælper med at opretholde både huden og håret elasticitet. Derudover bidrager selen også med at fugte håret, hvilket er yderst effektivt, hvis du også ønsker at forebygge skældannelse i din hovedbund.
Kroppens produktion af kollagen og keratin er afhængig af svovl. Har du således hårprodukter med svovl, giver du kroppen en hjælpende hånd med produktionen af både kollagen og keratin, som begge er med til at give dig naturligt sundt, blødt og glansfuldt hår.
 
Jernet i Saphira produkterne hjælper din krop med at forsyne dine hårsække med syre, hvilket både er med til at stimulere hårvækst samt giver dit hår glans. Sidst, men ikke mindst, er der bromid, som skaber en molekylær struktur, hvilket kan være med til at låse oliebaserede rester sammen. Dette gør det nemmere for dig at fjerne olierester, når du vasker håret.
 

Vask og plej dit hår med hårprodukter fra Saphira

Kort sagt, er der altså garanti for, at du for blødt, glansfuldt og sundt hår, hvis du vælger at vaske og pleje dit hår med produkter fra Saphira. Køb dem desuden her hos Necesario, og få altid et godt tilbud med på vejen! Her på siden finder du blandt andet Saphira Mineral Serum, Saphira Divine Shampoo, Saphira Divine Conditioner, Saphira Mineral Mud og meget, meget mere. Med andre ord, kan du altså vaske og pleje dit hår med Saphira produkter helt fra top til tå, og du vil med garanti ikke komme til at fortryde det!
 

Stort udvalg af produkter fra Saphira hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Saphira, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Saphira produkter, hvilket giver dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Saphira forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Saphira, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!