SEB MAN

SEB MAN

Sebastian Professional har lanceret en maskulin serie af hårpleje-, styling- og groomingprodukter til manden, der nægter at blive sat i bås...men i stedet ønsker større alsidighed. SEB MAN fejrer mænd i al deres mangfoldighed og hjælper dem med at omfavne de forskellige roller, de indtager. SEB MAN giver manden mulighed for at udtrykke alle sider af sig selv, så problemfrit, som muligt, således han ubesværet kan fremstå, som den bedste udgave af sig selv.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

SEB MAN har skabt serien af produkter til den selvbevidste mand, der ønsker at fremstå lækker og velplejet med et strejf af forførende mystik. Guarana ekstrakten, samt den stimulerende og maskuline duft af Bergamot og Pink peber giver et ekstra og vibrant POWER SHOT til manden og understreger hans personlighed. Den friske duft og den selvsikre bevidsthed trækker opmærksomheden til sig. SEB MAN´s produkter er udformet, som et kompakt, overskueligt og alsidigt line - up, der er inddelt i 3 underkategorier:

 

  • Haircare
  • Styling
  • Grooming

Stort udvalg af produkter fra SEB MAN hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra SEB MAN, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores SEB MAN produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være SEB MAN forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af SEB MAN, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!