ShaveSafe

ShaveSafe

Den danske iværksætter, Nana Rytter Nielsen, startede Shabenaa i 2010 og indgik et samarbejde med et dansk farmaceut-firma. Samarbejdet skulle udmunde i effektive og plejende barberingsprodukter, der kunne behandle og forebygge knopper, skægpest og andre barberingsgener. ShaveSafe var færdigudviklet i 2011 og blev præsenteret på skønhedsmarkedet i marts samme år. Allerede året efter kom produktet ShaveSafe til sensitiv hud. Produkterne har været en bragende succes, som tydeligt har bevist sit værd overfor forbrugerne.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Årsag og virkning:

De hyppigste årsager til, at rigtigt mange mennesker får barberingsknopper, svie, rødmen, indgroede hår, skægpest o.s.v, er bakterier på huden og i skraberbladene, samt billige og sløve skrabere. Bakterierne fra huden kan være en dårlig kombination med det traditionelle tykke barberskum, idet du kan have svært at rengøre skraberbladene ordentligt efter brug. Hvis dette er tilfældet, påføres huden gang på gang bakterier og snavs, hvilket giver ovennævnte udfordringer for din hud efter barbering.

 

Det er oftest på hals, i armhuler, på lår og balder, samt ved bikinilinien, der opstår infektion efter barberingen. Infektionen skyldes tit stafylokokbakterier i hårsækkene. Betændelsestilstanden er ikke bare uskøn at se på, den kan også være ret smertefuld. ShaveSafe kan behandle og forebygge de generende barberingsudfordringer, da produkterne er antibakterielle. Dette gælder dog ikke allerede indgroede hår. Dem bør du fjerne inden barbering. Efterfølgende vil ShaveSafe så kunne forebygge eventuel fremkomst af nye indgroede hår.

How to shave safest!

ShaveSafe foreslår, at du inden barbering fjerner førnævnte indgroede hår. Herefter bør du fugte din hud med lunkent vand uanset, hvor du ønsker at barbere dig...dog anbefales det, at du dupper noget af vandet væk fra ansigtet, således barberskummet ikke løber, når du påfører det på det ønskede område. Barberskummet skal påføres i et jævnt lag. Afslutningsvis bør du skylle huden grundigt med vand.

 

Ønsker du at påføre en creme efter barberingen, så bør denne være parfumefri. Husk altid at skylle skraberen godt efter brug og skift jævnligt skarberhovedet. Ved barbering med maskine benyttes ShaveSafe, som vask efter barbering, hvor det masseres godt ind i huden og afskylles grundigt med vand. Også barbermaskinen bør rengøres efter hver barbering. Benyt gerne skoldhed vand. Husk kun at duppe huden tør med et rent bomuldsklæde efter barbering, således huden ikke irriteres unødigt.

 

Stort udvalg af produkter fra ShaveSafe hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra ShaveSafe , hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores ShaveSafe produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være ShaveSafe forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af ShaveSafe, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!