Simply Gentle

Simply Gentle

Simply Gentles vat er økologisk og fair trade. Det betyder, at vattet produceres helt uden sprøjtemidler. Når du køber Simply Gentles produkter der er lavet af økologisk bomuld, og generelt fokuserer på at købe økologiske produkter, er du med til at skåne både bønder og miljø.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Bøndernes sundhed og økonomi skånes fra at skulle bruge unødvendige sprøjtemidler og insektdræbere, som er skadelige for både bøndernes helbred og det omkringværende miljø. Hele 25 % af verdens totale forbrug af sprøjtemidler bruges til dyrkningen af konventionel bomuld. Det har store og grimme konsekvenser for både mennesker, dyr og vores miljø. Simply Gentle tilbyder kun økologiske vådservietter, vatrondeller, vatpinde og almindeligt vat.

 

Stort udvalg af produkter fra Simply Gentle hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Simply Gentle, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Simply Gentle produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Simply Gentle forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Simply Gentle, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!