Sonett

Sonett

Sonett er forgangsmænd inden for miljøvenlige og økologiske vaske- og rengøringsmidler. De bruger kun 100 % økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier.

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Sonett - Økologisk og Miljøvenlig rengøring

Sonett er en virksomhed der fremstiller økologiske og miljøvenlige produkter til vask, rengøring og kropspleje. De vægter deres ingredienser og produkter meget højt og derfor er kvaliteten af produkterne heller ikke til at tage fejl af.

 

Produkter fra Sonett er økologiske og miljøvenlige. Dette betyder at produkterne fra Sonett er yderest skånsomme overfor huden. Udover at de er økologiske og gode for miljøet, så er produkterne også uden syntetiske farvestoffer og enzymer.

Biologisk nedbrydelig rengøring

Alle rå materialerne fra Sonetts produkter er biologisk nedbrydelig. Derfor er det også en del af deres filosofi, at alle deres produkter skal være miljøvenlig, og økologisk for at skade naturen så lidt som overhovedet muligt.

Rengøringsmidler uden kemikalier og parfume

Derfor ser Sonett det også som deres ansvar at re-naturalisere det vand, som har været brugt til rengøring og tøjvask.

 

Sonett procesvand bliver hvirvlet i 12 æggeformede glaskolber, hvor deres balsamiske vasketilsætninger bliver oloid rytmisk bearbejdet. Der anvendes ingen former for petrokemiske tensider eller nogen former for konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. 

 

Olierne der tilføre duft til sæberne fra Sonett samt de æteriske olier er alle 100% økologisk dyrket.

 

Stort udvalg af produkter fra Sonett hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra Sonett, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores Sonett produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være Sonett forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Sonett, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!