SoundPEATS

SoundPEATS

SoundPEATS blev grundlagt i 2010 af en gruppe musikelskere og sportsudøvere, der ville have en bedre måde at nyde musik på, der matchede deres sunde og aktive livsstil. Efter mange års research og udvikling i selskab med dygtige ingeniører og designere fik de skabt trådløse HiFi-høretelefoner, der er perfekt til urban sport. I dag har SoundPEATS opnået stor anerkendelse i bl.a. USA, Japan og Europa

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

SoundPEATS-øretelefoner har fået fremragende anmeldelser i forskellige blogs og medier:

 

”Med Truengine SE har SoundPEATS endnu en gang produceret et veludviklet sæt høretelefoner til en overkommelig pris. De dobbelte dynamiske driver giver masser af lyd og en  god fornemmelse af rum med god adskillelse mellem bassen og højdepunkterne.”

 

- Nerd Techy

 

”TrueShift 2 har virkelig ændret målsætningerne for, hvad du kunne forvente af ægte trådløse høretelefoner til en lav pris. Faktisk kan du ikke finde noget bedre til denne pris.”

 

- The Straistimes

 

”Med en solid opkaldskvalitet og en åben og luftig lyd er SoundPEATS TrueBuds blandt de bedste billige trådløse in-ear høretelefoner.”

 

- SCABIR


Stort udvalg af SoundPEATS produkter hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder således et stort udvalg af produkter fra SoundPEATS, og du finder med garanti noget, der falder lige i din smag og som samtidig opfylder alle dine ønsker og behov.  Vi står desuden altid klar med et godt SoundPEATS tilbud, som giver dig mulighed for at komme herfra med dit yndlings SoundPEATS produkt, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af SoundPEATS produkter her på siden, og find dine favoritter allerede i dag.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være SoundPEATS forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af SoundPEATS, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!