SPLAT

SPLAT

SPLAT er en global virksomhed som fremstiller organisk og bio-aktiv tandpasta, tandtråd, mundskum og tandbørster til mundhygiejne.

 

SPLAT Magnolia tandpasta er blevet tildelt Beauty Shortlist - Editors Choice Award 2017.
SPLAT Baby Apple & Banana er tildelt Beauty Shortlist - Mama & Baby Award 2017
SPLAT KIDS Fruit Ice cream tandpasta er blevet nomineret til Natural & Organic Award 2017

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Produkterne er af høj kvalitet og fremstilles under høj hygiejnisk og kontrollerede forhold. Ingen af deres produkter indeholder syntetiske antiseptiske midler som triclosan eller chlorhexidin. Skumdannende middel er minimalt. Alle SPLAT´s produkter er fri også for natriumlaurylsulfat og saccharin.


Naturlige ingredienser, æteriske olier og plante ekstrakter indgår i formuleringer af alle SPLAT's tandpastaer og mundskum.


SPLAT søger for at tandbørstning ikke bliver kedeligt. SPLAT forsøger at gøre vores lyst til at børste tænder mere sjov og spændende samtidig med at deres tandpastaer indeholder de rette ingredienser til tand og tandkøds problemer samt pleje af tænderne og deres emalje.

 

SPLAT's produkter fremstilles i en økologisk ren region i Valdai samt i Italien, Tyskland og Japan.
SPLAT har en ultra moderne fabrik med organiske farmaceutiske produkter som udvikles og produceres i samarbejde med mere end 80 europæiske og japanske samarbejdspartnere. Produkterne fremstilles i små mængder af gangen.
SPLAT er bevidst om menneskets ansvar overfor naturen og gør alt hvad der er muligt for at minimere det miljømæssige fodaftryk. Deres produkter indeholder naturlige planteolier og ekstrakter som sammen med moderne teknologi er til gavn for din mundhygiejne og for miljøet. Fremstillingen har CO2-neutral status og er blevet certificeret til at overholde internationale standarder for GMP Kosmetik og ISO 9001. Deres produktion er fuldt ud miljøvenlig og er certificeret af Prima Klima 

 

Stort udvalg af produkter fra SPLAT hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra SPLAT, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores SPLAT produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være SPLAT forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af SPLAT , eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!