Tancan

Tancan

TanCan er den absolut seneste teknik indenfor området 'sunless tanning'. Nu er det enkelt og let at holde sig brun og rask året rundt uden UV-stråling. Samtidig med at TanCan giver dig en fin solbrændthed, plejer den din hud og tilfører fugt og næring.

 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Produktet er fremstillet og udviklet i Sverige. Vi er stolte over at lancere TanCan, som indeholder omsorgsfuldt udvalgte råvarer af højeste kvalitet helt fri for parabener, mineralolier og parfume. Alle hudtyper får en smuk og sikker solbrændthed, og ingen behøver længere bekymre sig for at blive orangefarvede! 

 

Spray'en er enkel at applicere og giver huden en jævn og naturlig farve på få minutter, den tørrer og virker hurtigt. Idéen og princippet er det samme som for sol-dusches eller airbrushsystemer i saloner. Dvs. at man sprayer sig brun uden at behøve at smøre med hænderne, dermed opnås et jævnere og bedre resultat.

 

Med TanCan kan du spraye dig brun når og hvor som helst, så ofte og så meget som helst.

 

TanCan fungerer også intensivt genfugtende af ægte Aloe Vera Barbadensis. Hvid te-ekstrakt genopretter hudens naturlige spændstighed og mindsker synlige alderstegn.

 

TanCan er et efterspurgt produkt, som har fået meget positivt omdømme allerede på teststadiet. Prøv selv den sikre, hurtige og smarte måde at blive uimodståeligt solbrændt på!

 

Stort udvalg af produkter fra TanCan hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra TanCan, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores TanCan produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være TanCan forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af TanCan, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!