Teministeriet

Teministeriet

Teministeriet er en svensk virksomhed, som producerer speciel te. Virksomheden blev etableret af Kasper Sørensen og Kathryn Brown og har til huse i Malmø. Teministeriet har en vision om at kombinere østens gamle og velkendte te tradition med den skandinaviske kultur, minimalisme og design.

T

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ayurveda Holistic Care

Teministeriets primære produktsortiment er te i mange forskellige smagsvarianter.

Teministeriets produktlinje ”Ayurveda Holistic Care” indeholder en lang række forskellige te varianter, som alle er gode for forskellige ting i kroppen. Tag blandt andet teen ”Beauty”, som indeholder Citrongræs, som hjælper på fordøjelsen og som er godt for huden. Eller teen ”Flat Tummy” som indeholder fennikel, som øger mætheden og derved mindsker appetitten. Derudover indeholder ”Flat Tummy” også appelsinskal, som er rig på fibre og lav på kalorier. Ydermere øger appelsinskal stofskiftet, hvilket er godt, når man ønsker at reducere sin vægt.

Teministeriet tilbyder ganske enkelt te varianter, som alle kan hjælpe en mod det bedre, hvad end det er vægttab eller mere søvn.

Teministeriets sortiment

Teministeriet har også produceret en te kande, de fineste glas og den sejeste slow coffee brygger, man bare ikke kan leve uden. Tekanden kan udover the også bruges til vand eller lemonade. Perfekt på de varme sommerdage.