That Red House

That Red House

That Red House er grundlagt af Talia Borda i 2012 og er idag en gribende historie om en kamp mod kræft, et opgør med kemikalier i hjemmet og et lille familieforetagende, der idag er Australiens største producent, af 100% økologisk naturligt vaskemiddel fra Nepal. Mærket distribueres idag i 12 forskellige lande, verden rundt.

I 2016 indgik That Red House et partnerskab med Natalia Michael. Det betyder at That Red House har kunne investere i udviklingen af nye spændende produkter til hjemmet, baseret samme menneske- og planetvenlige filosofier, som hidtil - produkterne lanceres i løbet af 2017. 

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Sæbebær er en naturlig del af vaskekulturen på det indiske subkontinent, hvor de rengør både tekstiler, smykker, genstande fra templerne og ædelmetaller. Det har de været i over et årtusinde. Sæbebær indeholder saponin, et stof med særlige vaskeegenskaber, velegnet til tøjvask og personlig hygiejne. Vaskenødder gør vasken dejlig blød og er drøje i brug. De er særligt skånsomme mod huden og derfor velegnede til småbørn og hudallergikere. 

Der er forskel på kvaliteten af sæbebær, alt efter hvilke områder de kommer fra. Der er også en stor forskel på de vilkår de fremstilles på - både i forhold til arbejderne og naturen. Begge forhold har That Red House Soapberries investeret i at sikre, er optimale. 

That Red House Soapberries er også certificeret økologiske. Det er en bevidst beslutning om at levere rene, sunde produkter, for mennesker og miljø. 

Hvorfor betyder kvaliteten noget?

Fordi mængden af Saponin er den afgørende faktor for kvaliteten af produktet. Både dens grundlæggende funktion; at væske rent. Og det økonomiske aspekt. Nemlig, hvor drøje de er i brug. Men også fordi, det er helt afgørende, at kunden får en tilfredsstillende oplevelse første gang.