The Barber

The Barber

1991 - året, hvor alt begyndte. Ricard Larsson og Håkan Lange mødes for første gang. Begge føler, at frisørbranchen styres af ensartethed, og de er frie til at ændre ideer. Ricard og Håkan flytter hurtigt fra ord til handling, og den første Larsson & Langesalon vil snart være en kendsgerning.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Visionen var at skabe en ekstraordinær hårplejekæde med innovativ design, kvalitet, service og engagement som base. Disse kerneværdier har gennemsyret alle dele af virksomheden siden 1991.

 

Stylisternes personlige udvikling såvel som et bæredygtigt langtidsresultat ville blive garanteret gennem et kreativt samarbejde med kolleger, leverandører og kunder.

 

Det var derefter Larsson & Langes "succeshistorie", og en af ​​Sveriges mest succesrige hårplejekæder blev oprettet. Larsson & Lange-mærket omfatter i dag:

 

  • Ti saloner, hvoraf tre er i barberkæden Barber, på A-lokationer med ca. 50 lejede stylister
  • Larsson & Lange Hairwear-serien
  • Larsson & Lange Uddannelsesenhed
  • Larsson & Lange Webshop

 

Ricard Larsson & Håkan Lange vandt Entrepreneurial Excellence for Salon Leadership Entrepreneur Award ved Global Salon Business Awards i Hollywood, 2008. Dette var en international anerkendelse og også en anerkendelse af, at deres ideer var rigtige til med succes at køre en hårplejekæde.

 

Stort udvalg af produkter fra The Barber hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra The Barber, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores The Barber produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være The Barber forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af The Barber, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!