The Konjac Sponge Co

The Konjac Sponge Co

Konjac Sponge er en serie af naturlige rensesvampe, som effektivt og hurtigt renser huden. De giver en blid eksfoliering af huden, og er det perfekte supplement til en god renserutine. De gode egenskaber stammer fra en asiatisk kartoffelplante, kaldet Amorphophallus Konjac. Denne plante indeholder naturlige fibre og mange vitaminer, og Konjac svampene er udvundet af disse fibre. I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege at Amorphophallus Konjac ikke er i familie med de danske kartoffelplanter, som vi kender.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Hvad gør disse svampe for huden?

For det første er svampene meget behagelige at bruge, og så giver de en ekstra effektiv afrensning. De stimulerer blodgennemstrømningen, og dette er med til at fremme cellefornyelsen. Der findes mange kopier på markedet, men disse originale svampe, giver en meget blød og skånsom rensning, og de aktive ingredienser medfører en hurtig og fantastisk effekt. Efter brug af svampene vil huden have en frisk og sund glød, og undersøgelser har vist at disse svampe renser og eksfolierer dybt, dog uden at beskadige huden på grund af de iboende vitaminer og mineraler.

 

Fordele ved The Konjac Sponge Co:

 

  • De er 100% naturlige
  • De giver en effektiv og blid eksfoliering
  • De er ikke tilsat farvestoffer
  • De er ikke tilsat tilsætningsstoffer
  • De er 100% nedbrydelige
  • De er bæredygtige
  • Nedsætter brugen af renseprodukter og makeupfjerner

 

Der er lavet forskellige slags svampe, som passer til forskellige hudtyper til ansigtet, til kroppen, børn og babyer, og så er der en speciel rejsevariant, som er nem at have med i tasken. Svampene fås både med og uden ler, og der findes også en med forkullet bambus, som er særligt egnet til en akne hud. Svampene har forskellige farver, og disse farver stammer fra de forskellige typer ler, som er brugt, og der er altså ikke tilsat kunstige farvestoffer, som der kan være i nogle kopi produkter. Alle farver og deres terapeutiske egenskaber stammer fra de mineraler, som findes i leret, og hver type ler har sin egen bestemte funktion.

 

Ingredienser:

The Konjac Sponge Co svampe er lavet af sundt plantemateriale, og er helt biologisk nedbrydelige. De er lavet af 100% naturlige fibre, og indeholder altså hverken parfume, parabener eller andre tilsætningsstoffer. Kartoffelplanten, som svampen stammer fra, Amorphophallus Konjac, er en vildtvoksende plante, som vokser naturligt i højderne i mange dele af Asien, og dette betyder, at svampene er meget rene og fri for forurening. Derudover er svampen fyldt med gode indholdsstoffer, blandt andet kulhydrater, proteiner, jern, fosfor, zink, vitamin A, vitamin E, vitamin B1, B2, B6 og B12, samt vitamin C og folinsyre.

 

Svampene holder i mellem 1 og 3 måneder, og derefter bør den udskiftes. Man kan se at svampen bliver slidt og falder fra hinanden, og så er det tid til at skifte den ud. Efter hvert brug skal svampen skylles godt med vand, og derefter skal vandet presses ud af svampen, dog uden at svampen skal vrides, og til slut skal svampen lufttørre. Når svampen ikke længere skal bruges, kan den med fordel lægges i bunden af en urtepotte, hvor den vil hjælpe planten med at holde på fugten.

 

Stort udvalg af produkter fra The Konjac Sponge Co hos Necesario

Her hos Necesario tilbyder vi således en lang række lækre produkter fra The Konjac Sponge Co, hvorfor der altså er garanti for, at du finder nogle produkter, der falder lige i din smag og som opfylder alle dine krav og behov. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud på vores The Konjac Sponge Co produkter, hvilket givet dig mulighed for at komme hjem med alle dine favoritter, men helt uden at tømme pengepungen – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og giv dig selv mulighed for at tracke dine fremskridt på en nem og hurtig måde.
 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Vi er stolte af at være The Konjac Sponge Co forhandler i Danmark, og det ses også på vores spændende udvalg af deres produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af The Konjac Sponge Co, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig!